nesto2
Član
Zanimljivo, htedoh ograditi voce i pustiti koze/ovce pa nek pasu. Onda mi benzin ne bi ni trebao al se pribojavam da ce nakaze da brste grane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje nemoj,koze se djavoli,brste i ciste sve.Zanimljivo, htedoh ograditi voce i pustiti koze/ovce pa nek pasu. Onda mi benzin ne bi ni trebao al se pribojavam da ce nakaze da brste grane
Imam lješnike a travu češće kosim pa je mlada i sočna. Pustim ovce (nisu moje) . Kratko pasu i odmah dižu glavu da brste. To i nije neki problem jer treba malo te niske grane skratiti. Problem je što gule koru. Vidio sam na više mjesta, kod drugih, da su gulile koru od različitih vrsta voćaka.A ovce? Ne volim nesto koze...
Da li ima negde da se kupi crevo bas za trimer ili da trazim crevo u autodelovima?
Ma da... Aj sve to al sto onda i cizme treba kupovatiImam lješnike a travu češće kosim pa je mlada i sočna. Pustim ovce (nisu moje) . Kratko pasu i odmah dižu glavu da brste. To i nije neki problem jer treba malo te niske grane skratiti. Problem je što gule koru. Vidio sam na više mjesta, kod drugih, da su gulile koru od različitih vrsta voćaka.
Ne znam dali je do ovce, drveta, ili nešto treće ali ovca u voćnjaku, kod mene, nije opcija.
sve odradjeno brate, komplet sam ga rastavljao jesenas. Ne mozes vjerovati da je klip i cilindar u top stanju, pa da je neki brendirani trimer sto se tice motora, vjeruj da ne bi bio tako očuvan, obzirom da je kod mene od 2016 godine i nijesam ga stedio uopste... Ovo je jedini problem od kad je kupljen ovo potezanje. Sta je ne znam, skine se svjecica, sve je ok, vratim svecicu pretesko, snimicu nedje da pokazem...Jedino što mi pada na pamet je da su se naslage sagorelog i nesagorelog ulja nataložile na cilindru u zoni iznad klipa i tako povećale kompresiju.
Skini auspuh i proveri kakvo je stanje u cilindru.