Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene vise ubise zglobovi na rukama, ledja skoro nista. Ali kad spucam nekoliko rezervoara sa kratkim pauzama i par glavi silka, ovako nista..Najbolje ne uzeti nijedan, bice zdravija ledja.
Протегни се још мало и купи Штил... или Хусварну... А ако имаш мали површину до двадесетак ари можеш и Вилаџер...Да вас и ја питам,шта препоручујете ново до 20000 дин. Хвала унапред.
И ако се играш како треба та "играчка" у мом случају траје дуже од 5 година...Da, neka poradi na leru.
Skoro je kupljen isto fs 55 u odnosu na husqvarnu deluje kao igracka. Mnogo je bolje izradjen i resen 128R od fs55.
Plastika na fs55 deljuje kao da je za igracke.Od stitnika do rucica i samog kucista.Nema rupe za podmazivanje glave.Stitnik je mani nego na 128.
Struna na fs55 ide ispod stitnika, dok na 128 stiti bolje i ima nozic za skidanje viska strune.
Kuciste filtera vazduha je na 128 lepse upakovano, karburator je bolje smesten.128 ima automatsko vracanje dugmeta za start.
Polugica za sauh na fs 55 mala, nezgodna kao za igracku.Deluje kao da ce da se polomi.
Jedina predonst fs55 manja tezina i svidja mi se sto mozes da vratis strunu u glavi lako.To na 128 nema.
Oleo mac ti je oko 24,25k echo isto kao stihl i husq.Ili uzmi oleo mac ili husqvarnu ona je malo vise od 28k.Да вас и ја питам,шта препоручујете ново до 20000 дин. Хвала унапред.
Нек је срећна куповина и да Вас служи дуго година.Juce mi stigao trimer, ipak se odlucio za Husqvarnu , kada sam ugovarao stihl prodavac mi rece da uz njega ne ide trim glava tj da se doplacuje, a to nigdje na sajtu nisu pomenuli. E, to je bila kap koja je prelila, odem lijepo narucim Husku, i juce stigla i preuzeo. Za sada nista nije radjeno, samo je palio da vidim da li je ziva, ionako cu da je utrapim sinu, pa neka se on sa tim igra, mene mrzi. Da zaboravih napisati cijena je 889km, ili 455 eur, dvije godine garancije, u pakovanju dodje trim glava, cetvoro-kraki noz, uprtac, sitni alat za odrzavanje, nekakva zastitna kutija za transport noza, i uputstvo.