2808
Član
Sova,sta planiras da radis njim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ni hteo da ti predlozim slabiju,naprotiv,ako si se odlucio za neki od ova tri a upitan ti je kvalitet viladzera i ne verujes stilu zato sto se pravi u kini onda uzimaj huskvarnu bez razmisljanja.Nista narocito, po placu malo travu, gdje je nezgodno za kosacicu, poneki sitni grmic uz njivu, na groblju malo pocistiti par puta godisnje i tako naci ce se vec posla toga nikad ne fali. Unaprijed da te preduprijedim, znam da to moze i slabija masina, ali eto sklon sam malo ozbiljnjoj.
Sve ti je made in prc, a sto nije made in prc onda pise made in bangladesh i ostale drzave za koje drugi ili treci put cujes u zivotu. I nije to razlog slabog kvaliteta, i da se pravi u njemackoj bio bi isti kvalitet. Jednostavno stvari se sada prave da zavrse garantni rok i da se bacaju te kupuju nove. Da bi proizvodjac zaradio vise.. Skoro sam nesto citao kako je mercedes 90-ih upao u finansijke probleme zbog slabe prodaje rezevnih dijelova! E to treba ponovo docekatiMene zanimaju neke konkretne mane kod oba modela, i stihl je made in prc, sto mi se ne svudja.
Viladzer ima dobre servisere u pozarevcu u elmontuНекад је трими глава за штил била нешто изнад 3 хиљаде.... сад је можда и скупља.... Распитај се и какви су мајстори у тим овлашћеним сервисима јер има свакаквих. Ја сам због лоших (на гласу) искустава са мајсторима у хусварна сервису одустао до куповине Хусварне. А штил је имао овашћени сервис који је имао одличне продавце који су знали шта продају. Плус сам првобитно желео да купим још слабији модел који нису имали али су се понудили да га набаве из другог града.
Вилаџер ми се није свиђао јер имају централни сервис у Крагујевцу па се све рекламације шаљу тамо.
Ако ништа друго барем да потраје док траје гаранција. Сад можда има и оних продужених... ја сам имао 2+1 годину...
И на крају ипак је све ствар среће... као и у животу... Коњ, комшија, жена... три ствари од среће... не можеш да купиш савршено само можеш да добијеш од Бога и од среће... и умерена употреба...
Zanimljivo, ovdje im je ista cijena u dinar, oprema je ista- trim glava, trokraki noz i uprtac ledjni.I ja se dvoumim između ta dva modela fs 250 i h541. Cena je 10000 din razlike u korist Husvarne plus Stihl nema ništa od opreme ova ima trimi glavu ,nož i uprtače.
Drugar koji je domar ga je dobio za skolu ali je vracen posle prvog paljenja,travu nije ni video rece mi samo da je mnogo lose odradjen, ceo skripi i vecina strafova na rukohvatu i oplati oko motora je landarala i da nije glava tj kardan bio u vinklu,dok ga komsija ima drugu sezonu bez ikakvih problema,kako se kome zalomiMozda neki savet. Da krenem od pocetka, imao sam alko trimer od 1.3ks i koristio ga nekih deset godina placen tada 15.000 rsd prodam ga za 5.000 rsd i kupim Villager 1,9ks za 25.000 rsd e sad sam spreman da opet menjam jer je ovaj isto urnisan, svake dve godine samo stavim nov karburator za 1.000 rsd i teraj dalje, u medjuvremenu sam promenio rezervoar i dole glavu komplet sam menjao jer sam unistio sa cirkularom jer sam sekao stabla do 10cm. Nemam iskustva sa AGM vidim da ima model 520 od 1,9ks interesuje me da li ga neko poseduje i da li je sa njim zadovoljan a cena mu je 13.000 rsd pa mi nije jasno da li stvarno ima tih 1,9ks? O ozbiljnim markama ne razmisljam jer racunam da za 60.000 - 80.000 rsd mogu kupiti 3-4 trimera kao sto sam imao i da ih ne zalim. Svaka preporuka je dobrodosla i savet.
Da,to je i meni zapalo za oko,zato razmišljam da uzmem husu.Zanimljivo, ovdje im je ista cijena u dinar, oprema je ista- trim glava, trokraki noz i uprtac ledjni.