Sto panicis verovatno ti je upalo nesto u uvo i napravilo malu infekciju i suzilo kanal.Idi kod usnog na pregled, on ci ti kazati sta ti je.Nosite zaštitu od buke, sad čitam da je sasvim moguće neizlečiva bolest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto panicis verovatno ti je upalo nesto u uvo i napravilo malu infekciju i suzilo kanal.Idi kod usnog na pregled, on ci ti kazati sta ti je.Nosite zaštitu od buke, sad čitam da je sasvim moguće neizlečiva bolest.
E danas bas tako, ujutro krenem autom nece da pali alnaser vrisnuo, odem prskati zariba mi honda kult, krenem kuci motorom po drugi kult zapusi se karb (ajd to resim), zavrsim posao koliko sam mogao ćaletu ispadne mobilni i rabije ekran. Je...ti dan kud se probudi uopste.....Nekima se zaista ne isplati da ustanu ujutru iz kreveta...
Hvala druže , već sam je testirao i ogromna je razlika u odnosu na stari, kod košenja sa najlonom radi sa trećinom gasaDobar izbor, s ovom mašinom ima da se odmoriš i brže završiš posao. Neka služi nsjmanje kao i Villager.
Za koje potrebe? Evo je još par dana Stihl akcija u toku, FS 55 za 20 000 rsd. Ja imam FS 56, jako slični modeli, 10ak god je imam, ne znam ni sam koliko je hiljada kadrata pod travom okosila do sad.Do 30000rsd od boljih marki sta biste kupili?
Gde ima za te pare?Za manje povrsine.Do 15 ari dnevno max.