mirosti
Član
Juče kolega uzeo trimer BC900 uz neki popust za 12000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ti džabe supergenije, trebali smo otvoriti temu novu kineska đubrad da te ne nerviramo.Zato ja imam sve od Stihl-a (prskalica rucna , prskalica motorna ,trimer dve motorne testere i besprekorno me sluze, zadovoljstvo je sa njima raditi u svakom smislu a ta kineska djubrad koja ovde pominjete ne bih ni na poklon uzeo.
Sami sebe vi nervirate dok se patite sa tim smecem, kud jos i ja da vam lezem na mukuNisi ti džabe supergenije, trebali smo otvoriti temu novu kineska đubrad da te ne nerviramo.
Fala bogu da je tako , taj koji bi me unesrecio sa tim svinjadzer i tome slicnim djubretom momentalno bi dobio cipelsut u zadnji trap.Боби, мож' да одахнеш - нико ти и неће поклањати ништа од тога.
Ista situacija i kod mene,sluzi dugi niz godina bez problema...Imam Villager 1900s odličan je za te pare, služi me dugi niz godina
Koje su još razlike između fs 250 i fs 350. Za fs 350 znam da je profi mašina, sa abtivibracijskim sistemom. Da li je i prenos drugačiji.Odnosno jeli fs 250 ogoljeni fs 350FS250 je odlicna masina...predvidjena za sve radove.....nosi motor od fs350 koji je jak i pouzdan...nema mane..sipaj i vozi....2.2ks...6.5 dl rezervoar,6.5kg tezak