Trimeri

Da li je normalno da na Vilager trimeru ovaj deo bude vreo posle sat vremena košenja? Ustvari ceo trimer je vruć a na taj deo sam se opekao kad sam ga pipnuo. Pre sam radio sa malim Stil trimerom i nije se toliko grejao. Inače Vilager jako lepo radi, samo što sam primetio da se tu baš greje.
 
Радио јуче пола дана са тримером....па немож у њега усути горива колко он може да прогута...треба пумпа да се повуче за мном да би се 2700 напојио...јесте да гута све испред себе, али малко је алава аз тај посао који одрађује...
 
Zato ja imam sve od Stihl-a (prskalica rucna , prskalica motorna ,trimer dve motorne testere i besprekorno me sluze, zadovoljstvo je sa njima raditi u svakom smislu a ta kineska djubrad koja ovde pominjete ne bih ni na poklon uzeo.
 
Ali ipak je malo bolja kontrola kvaliteta u brendiranim firmama iako se proizvode u Kini.
Priznaces nije isto uzeti Stihl i Steel ili Husqvarna i Hugsvarnu.....
 

Kupljen u toj prodavnici pre 2 godine na akciji za 109 eura.
Korišćen 2 sezone na planini samo za košenje puta dugačkog 400 metara.
Prvo startovanje, po uputstvu, pola rezervoara na leru uz povremeno turiranje. Vibracije u početku, ali je brzo leglo sve na mesto.
Neće glavu da zavrti ako nije pun gas.
Glava užas. Ili odmotava strunu 2.4mm prebrzo ili je zaglavi pa se mora sve skidati.
Gas tvrd, posle 15 minuta rada prst utrne, a ni rukavice ne pomažu da se ne dobije žulj.
Troši ko Rakovica i od izduvnih gasova može i trovanje da se dobije koliko dimi.
Posle pola sata rada počinje plastika da smrdi i da pucka koliko se zagreje.
Jedina prednost je što, kad struna ne zeza, ide ipak puno brže nego ručno kosom mlatiti.

Nikako ga ne preporučujem.
 
Pozdrav braćo
Da li neko ima Stihl FS 250? Kakva su iskustva? Znam da su njihove mašine manje više sve dobre, zanima me kod ovog modela ima li kakvih sitnih mana i slično? Do kraja maja je popust na ovaj model pa bih možda i kupio.
Godinama koristim FS 56 i jedina ulaganja su bila opruga za statovanje i glava za nit.
 
Kolega hvala na odgovoru. Pretpostavio sam da je dobra mašina. Nadam se da cu je pazariti. Koliko znam sad je 5 godina garancije na Stihl.
 
Danas kuljen stihl fs 120 na 6rata.5god garancija na poklon vizir naočare kanta za gorivo i glava za kanap. Uz mašinu ide trouglasti nož. Prava milina raditi sa njim, vredi svaki dinar u odnosu na one kineze koje sam imao. Sutra se rešavam onog smeća za koje teško i delove nabavljam.
 
FS250 je odlicna masina...predvidjena za sve radove.....nosi motor od fs350 koji je jak i pouzdan...nema mane..sipaj i vozi....2.2ks...6.5 dl rezervoar,6.5kg tezak
Koje su još razlike između fs 250 i fs 350. Za fs 350 znam da je profi mašina, sa abtivibracijskim sistemom. Da li je i prenos drugačiji.Odnosno jeli fs 250 ogoljeni fs 350
 
Nazad
Vrh