Trimeri

Pardon- smart garden je u pitanju a ne agm, od 3 ks, sad sam pogledao bas, ista mu je cena.
3275acfe6ad58eb530a78a02a92d7392.jpg
2c178ac60dff06143e1442ac7a06e4f1.jpg

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Dvoumim se oko dva trimera. Oba su dobra, tako da sigurno neću pogrešiti, ali ipak bih voleo da čujem još koje mišljenje.
Stihl FS 250 ili Husqvarna 541RS?

Pozdrav ljudi.
Imam problem sa trimerom, i to izgleda onaj najgori. Trimer radi ali hoce nakad da se ugasi kad se zagreje, izbacuje dim na auspuhu, i nesagorelo gorivo. Skinuo sam auspuh da pogledam cilindar i klip i imao sta da vidim. Moze li se ovo nekako resiti ili mora kupovina drugog cilindra sa klipom?
Inace trimer je Jonsered gr 32 snage 1,1 kw.
Evo slike:
A evo kako izbacuje dim:
Inace taj snimak mi je poslao vlasnik pre nego sto mi ga je prodao.

Ljudi zna li neko kakvi su dolmar 4ro taktni trimeri, neznam tačnu oznaku ali prodavac mi reče da je profesionalni, lepo radi vidi se da je očuvan, traži mi 270e, moje pitanje je vredi li to uzimati ili da gledamo nešto drugo? Unapred hvala

Posto nisu htele slike ajd da ponovim.
Imam problem sa trimerom, i to izgleda onaj najgori. Trimer radi ali hoce nakad da se ugasi kad se zagreje, izbacuje dim na auspuhu, i nesagorelo gorivo. Skinuo sam auspuh da pogledam cilindar i klip i imao sta da vidim. Moze li se ovo nekako resiti ili mora kupovina drugog cilindra sa klipom?
Inace trimer je Jonsered gr 32 snage 1,1 kw.
Evo slike:

Snimak nece nesto da postavi.

Poslednja izmena:
Noviji modeli se ne podmazuju. Nema mogućnost da se to uradi. Verovatno su napravili takvo rešenje bez podmazivanja.

Vidim da tu ima poznavalaca. Gde uzeti ovakvu podlosku ? Fs 450. Nije klasicna osovina nazubljena, vec ovakva.
c9bb6c8756f92f0ad392a56afb9bc967.jpg
43fdcb2612f80409da4fda2254c5794b.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Zanima me kolika vam je potrosnja goriva po aru na ovim niskobudzetnim trimerima tipa Viladzer, Einhel, Straus, Demon i slicni, da li ste ikada vodili neku evidenciju ? Trava recimo neka sredina ni mala ni velika, recimo oko 30-40 cm ?

Ja sam za vikend kosio Fieldman 1.6 otprilike oko 12 ari . Mislim da je otišlo između 3-4 litre. Nisam vodio preciznu evidenciju ali čisto orjentaciju da imaš. Negde je trava bila veća od te negde manja.

Imam Einhell GC-BC 52 I AS, 1.5 kW, nikada nisam kosio neke velike povrsine, no na malim sam primetio da hoce bas da srce benzin, veliki je potrosac, pa se nesto kalkulisem da za par dana pokosim 80 ari izmedju malina koliko bi mi benzina trebalo, pa racunam da sa jednom litrom moze da se pokosi 3 ara to je opet oko 30 litara sto je mnogoooo, a mozda ce taj odnos da bude i jos gori..

Ako sve planiraš pokositi samo trimerom, sigurno da se neisplati. Po meni i fizički i finansijski. Jači kinezi troše dosta.

Pa dva trimera, jedan je ovaj drugi neki Villager sto mu dodje gotovo te isto jer su u istoj kategoriji..

Nazad
Vrh