sladjans
Član
Juki,imam fs 120 vise od 5 godina,i prezadovoljan sam,samo napred neka te lepo sluzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
fs250 je bas tako ogodjena 350tka....malo su vece vibracije i malo je ruzniji heheKoje su još razlike između fs 250 i fs 350. Za fs 350 znam da je profi mašina, sa abtivibracijskim sistemom. Da li je i prenos drugačiji.Odnosno jeli fs 250 ogoljeni fs 350
treba promeniti karburator i semeringe....palice onda lako i raditi kako treba...zamena membrana,pranje karburatora se ne isplati....Ima li neko iskustva sa stelovanjem ler gasa na Viligeru bc1900s? Od kad sam ga kupio. Ne ganjam ga cesto. Jes da guta al su razmaci u koriscenju veci pa i zaboravim do tada.
Kad ga upalim vrti glavu na leru. Probao sam da raspustam ler gas i onda startuje bez vrtenja glave al kad dodam gas pocne da se gusi i gasi. Ako pritegnem onda sve brboce na auspuh kad mu stisnem gas al onda i vrti jace glavu na leru, skoro da je ne mogu prikociti o prepreku.
Ima li neko savet?
I takodje, od kad je kupljen, sa povucenim saugom ne pali pa da ga verglam do besvesti al zato pali iz prve bez sauga, bilo hladan ili vruc. Nema ono kao da se zagreva
Drugari nov sam na forumu hteo bi trimer da kupim koji bi koristio samo za svoje potrebe oko kosnica da kosim i nepristupacne delove dvorista
Video sam Denzel trimer 3 godina garancije i cena je sasvim ok
Jel imao neko iskusta sa tom markom,kazu da je ruska marka
ovo su karaktreristike
Motorni TRIMER DENZEL 3.0 KS
Karakteristike proizvoda:
Motorni trimer za košenje trave
Jačina motora : 3.0 ks
Zapremina motora: 52 cc
Sadržaj: motor, vratilo, trokraki nož, glava trimera, štitnik i nosač
Jel to vazi za sve trimere? Ja sam na svom vilageru par puta kosio sa nozem visoku travu ali nisam skidao plastiku,nije mi ni palo na pamet doduse da to treba raditi. Imam metalni stitnik koji nisam nikad upotrijebio jer on ide za pilu kiju ne koristim.Samo se crni dio sa nožićem skida, a ostatak ostaje gdje jeste, inače nema nikakvu funkciju i kamenje slobodno nastavlja da udara po nogama.
Što se tiče pucanja noža, vjerovatno ni metalni nije dovoljna zaštita, pa ti ostaje da paziš kako radiš i izbjegavaš cijevi, kamenje i slične prepreke koje vire iz zemlje.
Evo ovako,posto sam gledao ova dva modela ,tj trazio isplati li se dati 10.000 vise za FS 350 spram FS 250 (obzirom da su iste snage),ali i FS 250 Made in China a FS 350 Made in USA ili Brazil (ipak mislim da je pre USA)???Koje su još razlike između fs 250 i fs 350. Za fs 350 znam da je profi mašina, sa abtivibracijskim sistemom. Da li je i prenos drugačiji.Odnosno jeli fs 250 ogoljeni fs 350
5 godina garancije uz redovan godisnji servis je samo na odredjene modele FS 55,FS 120 i ne znam jos koji model. FS 250 standardna garancija 2 godine.I akcija je produzena i ovaj mesec.Kolega hvala na odgovoru. Pretpostavio sam da je dobra mašina. Nadam se da cu je pazariti. Koliko znam sad je 5 godina garancije na Stihl.
Ovo i mene zanima.Da neko zna koliki je precnik kardanske cevi i sa koliiko nuteva je vratilo kod agm 520?