DejoJe
Član
Ja danas kosio travu u vinogradu trimerom, ali sam skinuo zastitu sto drzi nozic za odsecanje silka i mnogo lakse sam kosio ali obavezno treba nositi neke naocare ili vizir. A trimer je Villager Bc 1900X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a da li se ne skida znak sa leve strane pa da je šraš ispod ili ispod glave za silk
Naočari sam platio 500din, ali mi ih drugar uzeo u prodavnici,nisam ni znao kakve su,a bilo mi hitno jer sam nešto kosio,pa mi puno prštalo u oči, ali od kad sam uzeo te šmekerske _made in Villager_ naočari, kao da odozdo ima krater, bukvalno sve proleti i pravo pa u oko.E 'bem ti takvu zaštitu.vizir je prava i neophodna stvar...ma kakve naocari .....nije skup vizir oko 1000 din a znaci mnogo....imao sam prilika da sam se i sam povredio a i cuo sam da je jedan zaglavio i u bolnicu jer ga kamencic udario u oko............
Izvini druže moj nisam video post malo sam u gužvi sa poslom što se šarafa tiče sad iz sobe neznam tačno dimenzije ali uzmeš onaj koji se uvrće u vilagerovu glavu tj onaj što se dobije sa trimerom za zavrtanje glave za silk a druga dimenzija ti je iz stihlove glave tj od stihlovog trimera mislim da mu je oznaka fs 80 (tako nešto) ako se ne snadješ reci pa ću po danu izmeriti tačno dimezije šarafaPomagaj URBAN!!
procitaj post #559
Da li ovaj sraf odgovara tom tvom?? - http://shop.motobike.rs/TRIMERI/GLAVE-I-DELOVI/ADAPTER-M10X1-25-LHM/prod_6827.html
moze da bude izduv,ali zbog loseg ulja ne moze,jer motor sta je uradio on je uradio,tj.ako je doslo do pregrevanja svih tih godina dok si sipao modricu,sadasnjom izmenom ulja ne dobijas nista.Da ne bude sada svi generali posle bitke pametni,ali trebao si sipati Stihl,husqvarna,Dolmar ulje,pogotovo sto je kinez u pitanju i njihov kvalitet radilica,klipova,cilindra,karika...Ne nisam provjeravao kompresiju. Da li bi mozda pomoglo kvalitetnije ulje, jer vidim da se o tome dosta u ovoj temi diskutovalo. Kakvo je inaca ovo modricino ulje u odnosu na stilovo ili husqvarnino originalno?
Cetvrtu sezonu koristim trimer Einhell MSB-34. Do ove sezone sam bio prezadovoljan sa radom trimera. Ove sezone nesto ne valja i ogleda se u sljedecem. Trimer dobro radi na pocetku rada i kada se zagrije pocinje da gubi snagu odnosno ne prihvata gas. Posto nisam znao o cemu se radi pokusavao sam sa ciscenjem karburatora ali dogadja se isto. Menjao sam svjecice, ugradjivao Bosna super i Bosch. Isto se dogadja kada se ugrije. Gorivo je bezolovni benzin i Modricino ulje dvotaktol sint. Na jednom drugom sajtu sam procitao da treba ocistiti izduvni lonac jer zna da utice na rad motora. To nisam pokusavao. Napominjem da sam do sada kosio 10 ari oko tri puta u sezoni. Sada radim oko 15 minuta i jave se ovi problemi. Ohladim motor , ponovo radi ok i nakon desetak minuta opet problemi.
Pomozite. Je li ovo kraj mog trimera pa da kupujem novi ili mu ima leka.