Sve što smatraš da možeš sam da popraviš, otkloniš kvar, slobodno, ta opruga nije nikakav problem..ja, kada sam kupio taj isti trimer, ništa nisam znao o njemu..i par puta su mi govorili da ga pošaljem u servis, jer nisam znao kako se,recimo, menja (namotava) silk..još mi je serviser rekao..NEMOJTE TO SAMI RADITI IPAK JE BOLJE POŠALJITE GA ,OVDE, MI ĆEMO GA ZAMENITI..ali najbolja kombinacija je _sam svoj majstor_, otvoriš glavu sa silkom, rasklopiš lagano, zapamtiš gde je koji deo bio, snimiš situaciju kako je silk namotan, vidiš kako su ga zakačili kroz plastične ušice..i to je kao neka matematika, ne..,nego ću tako uvek kada mi se istroši silk da ga šaljem na servis..pa nisam kupio trimer da bi ga cimao po servisima,zbog sitnica..medjutim problem je sa paljenjem koji sam već naveo..jutros pozovem servis u Kragujevcu, glavni majstor kaže da moram da ga pošaljem (opet
na servis, izgleda je nešto upalo u karburator,..e to ne umem da radim i izgleda ću morati da ga pošaljem da to izduvaju jer je kao i presisao gorivo i ta prljavština se zaglavila negde u karburatoru..prljavo gorivo, šta drugo..jer ja to baš pazim kada sipam mešavinu.
Dakle, sve te sitnice, federi, silk, maska..sve to može po principu URADI SAM.