Postovani forumasi potrebna mi je pomoc oko trimera Husqvarna 240r. Dobio sam ga kao nesipravnog, ali posto me interesuju te stvari cackao sam oko karburatora zamenio membrane i ostale delove i on sad pali. Ali nikako ne mogu da ga ustelujem. H vijak lako namestim ali L me muci. Pronadjem ja max obrtaje i vratim za neku 1/4 kruga ali trimer ima previsok ler , kao da sam dao pola gasa. E sad ide najzanimljiviji deo kada sraf T odvijam trimer umeso da spusta ler on polago povecava. Znaci kad je skroz odvijen T on ima lupam 4500rpm kako kada ga zavijem za 3 kruga on spusti na 4000 i onda kad ponovo zavijam on krene da dize obrtaje.
E sada ja odvijem L diznu onoliko koliko da se smiri rezni alat, to je nekih 1.5 kruga od maksimuma . Ali imam problem jer tesko ubrzava, i svecica je garava.
Sumnjam da negde vuce fals vazduh i zato moram da odvijem L diznu. Sta vi mislite i gde bi moglo da vuce ako je do toga. Kod karburatora nije.
Da li magnet sme da se mrda? Kod mene mrda levo desno , ne puno ali mrda.
i primetio sam da mi iz auspuga izlazi gorivo, to je verovatno jer sam odvio puno ler diznu.
Svaki savet je dobro doso.
E sada ja odvijem L diznu onoliko koliko da se smiri rezni alat, to je nekih 1.5 kruga od maksimuma . Ali imam problem jer tesko ubrzava, i svecica je garava.
Sumnjam da negde vuce fals vazduh i zato moram da odvijem L diznu. Sta vi mislite i gde bi moglo da vuce ako je do toga. Kod karburatora nije.
Da li magnet sme da se mrda? Kod mene mrda levo desno , ne puno ali mrda.
i primetio sam da mi iz auspuga izlazi gorivo, to je verovatno jer sam odvio puno ler diznu.
Svaki savet je dobro doso.

šta mu je pre nego što krenem da ga otvaram. Viladžer 1900 je u pitanju. 
, vodim na