Philby
Član
Pukla sajla ili prokliže kvačilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je na novom trimeru, posle par rezervoara propala svecica, nije hteo da upali uopste. Čim sam je zamenio radi kao sat .Izbaci to gorivo i naspi malo sveze mesavine 2,5%.Vilager to trazi taj procenat i znaci ta od 100ml na 4L benzina. Ja tako radim godinama bez problema. Moze se desiti i karburator da zeza [membrane].Jesi proverio varnicu na svecici kakva je.Nevidim svecica koja je al se moze desiti da i nova zeza. Ako ima za nju NGK svecica to ti preporucujem i za sve ujedno benzinjare Koliko je radio taj trimer. izgleda ocuvano i mlado
Mešavina mineralnog ulja i aditiva na bazi litijumske masti...Koja je vrsta masti Stihl mast za podmazivanje glave?
Oblajznuo kraj sajle koji ulazi u nosač alata ili gore u šolju kvačila, možda i neki od ta dva dela, pa zato nema prenosa od motora do alata (noža). Nije veliki kvar, ali je skuplji, s' obzirom da je Stihl FS 55 u pitanju. Mora u servis da se rasturi i vidi šta mora da se zameni.Motor primi pun gas, kao da sve radi u redu. Samo gore na vrhu nož ne okreće.
Čak nekada nož i počne da se okreće polagano i sa malom snagom, samo malo zavrti i stane.
Dobrodole, gde se kupuje Nato opasac sa uprtacima?