smiljan123
Član
Skreso je veceras nesmal od prve al mi malo premal lerpa se zna ugasit.....koliko kod vas ima sarafa za stelovanje...ja vidim jedan za dizanje lera i jos jedan sa oprugom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Et,da se pohvalim da sam se ponovio sa vilager trimerom 1900s...kosta 400 marki (Mozda ima negdje i jevtinij al sam ga kupio neplanirano zato sto mi trgovac ponudi u par rata)
Neznam jos ni koliko je jak,popodne cu ga sastavit pa da vidimo kako radi
Ovaj moj trimer nikako nije radio na leru i kako ima samo iglicu jednu za pojacavanje turaze ja je malo zavrnem i sad mi radi na leru a pitanje je dal da je zavrnem jos malo da bi dobio punu turazu...Kad je zavrnem jos pola kruga dobijem punu turazu i bolji odziv gasa al se bojim da nebi sjebo motor....
Et,da se pohvalim da sam se ponovio sa vilager trimerom 1900s...kosta 400 marki (Mozda ima negdje i jevtinij al sam ga kupio neplanirano zato sto mi trgovac ponudi u par rata)
Neznam jos ni koliko je jak,popodne cu ga sastavit pa da vidimo kako radi
Узмеш тример са 4 прста палцем придржаваш део са рупом и гурнеш рупу на куку. Час посла . Кад скидаш са 4 прста узмеш тример за цев и подижеш а палцем притегнеш осигурач да изађе део са рупом. Е сад, ако си леворук онда иде тешко.Ja il nisam vjest il ima posebna tehnika al meni treba pomocnik da zakacim trimer za onaj prsluk kad ga obucem i opet da ga otkaci...kako vi to radite,
Zar sad treba polemisati i kako trimer zakaciti?
Ma drustvo znam ja to ali je ovo epic bar za mene. Da je tipa posesavanj karburatora ili namotavanja silka ok ali kako zakaciti trimer na oprtac to je zajebancija. Mislim da trimer kod njega predstavlja potencijalnu opasnost kako za sebe tako i za druge...
Ali ako je već tako najlakse je zakaciti sa onom kukom. Jednom kad se podesi oprtac posle se samo menjaju rupe.
Obuce se oprtac, levom rukom podigne se trimer, dok se desnom kuka zakacinje za otvor koji najbolje odgovara visini coveka.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka