Pa pazi ja imam malu povrsinu za kosenje tako da mi snaga nije bitna a narocito ono sto prodavci reklamiraju.
Uz trimer dolaze 2 glave sa strunom,jedna metalna (disk) glava sa strunom,jedan trokraki noz,jedno rezervno pakovanje strune crne boje a struna nije ravna kao ove na glavama vec je kao upredena(ne znam koliko je metara cini mi se 15m,trimer mi je na placu samo sam na brzinu pregledao sta ima u kutiji) vizir,oprtac za oba ramena,kanistercic za mesavinu i neki alat za sklapanje(to nisam pregledao sta ima u kesici).
Sve kao sto i reklamiraju mada sam kod nekih video da imaju zastitne naocare ali ne znam da li kod njih ide i vizir ili ne?
Ja sam vec za stari trimer bio kupio zastitne naocare tako da mi nije bitno sto ih nema uz Demon-a.
Jedino sto mi se cini da je noz tup to jest da bi valjda trebalo da se naostri,da ne dodje do zabune noz je nov,sta mislite da li treba da se naostri?
Noz koji sam dobio uz Demona izgleda ovako:
A od starog trimera imam ovakav noz sa kojim sam kosio samo jednom ili dva puta,prakticno je nov,pa ne znam da li smem njega da namontiram na Demona?
Slike nemam posto mi je trimer na placu a sada po ovakvoj zimi mi se ne vadi sve iz kutija,slikacu kada ga budem sklopio.
U upustvu pise za mesavinu da se pravi u razmeri benzin ulje 25:1 a kod starog trimera mi je bilo 40:1.
Prodavac mi je rekao da pravim mesavinu "2% sinteticko ulje (preporuka stilovo ulje) nikako obican dvotaktol"
Kako da pravim mislim da li je ovo mozda neka greska u upustvu ili ne?