Kome smeta tema trimeri ne mora ni da ulazi na nju...Ne razumem,tema stoji,a pojedini ulaze na nju da negoduju ako nesto neko pita ili postavi slike,a posle taj isti postavi te iste slike(rezolucija) u temi motokultivatori i nikom nista?!Ja sam procitao celu temu i video sam da je fora da se vrte dva-tri imena i da se medjusobno bodre i vicu ti si majstor,a ovaj vrati ma ne ti si veci...Ako neko sa strane zeli da pomogne ili da se ukljuci u diskusiju kao npr. Tintoreti ili ovaj od skoro,onda se krece sa pravljenjem klanova...
Draganbre@
Kupi ti sintetiku i slusaj savete ljudi sa iskustvom,a mani se brendiranih ulja koja se posle fila papuca najvise kopiraju i muljaju..
Vec sam gore rekao koje smo ulje godinama koristili za 506 i nista joj ne fali,a znam ljude koje svake godine rade generalnu na testeri,pa promene benzinsku pumpu,pa se posvadjaju sa vlasnikom,pa opet rade generalnu,a promenili su pumpu?!
Pa ovaj covek kojem kosim sa trimerom uvek pravi mesavinu na 5 litra pa mu stoji celo leto dok se ne potrosi..Pitam ga koje je ulje stavio,a on "Ma sve je to isto"..Ja kosim,a trimer dimi kao lokomotiva i upali mi se auspuh pri jacem gasu?!Naravno da svecicu napuni do kraja..
Ima tu vise gledanja od pukog pricanja o uljima,a to je ljubav prema dvotaktnim masinama,pa kupovina opreme preko zime,pa procitas kako je policija zaplenila veliku kolicinu ambalaze i fals ulja,pa pozajmljivanje silka,ulja opreme prijateljima,pa kad ti novac treba za nesto drugo,a vidis u poljo apoteci ili prodavnici da ima neki noviteti...
Ja sam procitao celu temu i sta sad?!Treba kad svako nesto pita da pisem "ej do sada je o tome receno puno puta i dokle vise ta prica o trimerima,ulju,slikama,opremi....I to na svaku temu koja nije aktivana,a ulazi se na zadnju stranicu iz kojeg razloga?!