Za dve godine?! (ma šta to značilo)
Kakve veze imaju moja pitanja u Temi o motornim testerama sa ovom ovde o Trimerima?
Spamuješ i flejmuješ Temu ovde pa sad hoćeš i tamo?
Po pravilima foruma mozes da napises bilo koji nick name,a u temi predstavljanje procitas sta te zanima..
Nisam duzan da ti odgovorim sta znaci Za dve godine,ali verujem da i vrabci na grani znaju sta to znaci...
Ni na tvoje zadnje pitanje nisam duzan da ti odgovorim jer spinujes i izvrces necije reci kada te taj neko poklopi cinjenicama i kada te taj neko podseti sta si pre pisao na forumu,a sta sada besedis..
Prakticno sam sebi upadas u usta..
Tema motorne testere nema nikakve veze sa temom trimeri,osim kada ti pises 20 strana na temi testere i ponavljas nesto 100 puta,pa onda dodjes na temu trimeri i napises kom. o uljima,a kada ja napisem komentar kolegi o uljima,ti se tada setis da li se nesto ponavlja i da je o uljima sve opevano po 101 put?!
Ako ti i posle ovoga nesto nije jasno,procitaj moja zapazanja gore...
A ako ti i posle ponovnog citanja nije opet jasno,pocni da citas ponovo temu trimeri i zapisi gde se javlja "Tintoreti" a gde prestaje da se javlja..
PS:Nemoj da se ljutis kada citas neciju "Lokaciju" ispod nick name-a jer nemas pravo da se ljutis!
- - - - - - - - - -
Ne znam cemu vise ovolika prozivka i prepucavanja?
Ja razmisljam ako je moguce da moderatori ubace u ovoj i temi o testerama kao neku podtemu koja bi bila na vrhu stranice i u kojoj se ne bi pisalo. U toj temi da bude sazeto sve sto smo do sad napisali o mesavini. Jesmo stvarno mnogo napisali i ako se ne varam da smo se svi manje vise i slozili sta, kako i koliko treba. Tako da ne bi bilo potrebe da neko stalno trazi po temi koja ima dosta strana, a svako malo nekoga nesto interesuje u vezi mesavine i razrade pa da nekome ne bi vise smetala ta pitanja. Udje lepo u tu temu i procita sve sazeto i sa cime se svi slazemo i gotovo.
Tako smo na drugom forumu stalno razglabali o sumarskim tablicama za drvnu gradju i covek lepo to postavi u jednoj podtemi i to je uvek na vrhu stranice i od tad niko nije spomenuo te tablice jer su sad svima lako dostupne. To je neki moj predlog.
Nije problem nikakav u uljima..Niti ih ja reklamiram niti bilo sta drugo.Procitaj zadnje stranice pa ces videti da njih nekoliko cuce na zadnjoj stranici trimeri(koja stagnira,nista se ne desava) i kada neko nesto napise ili pita,taj sto cuci PRVO odgovori ovom sto je pitao,a kada jos neko od clanova napise jos neki odgovor,ovaj sto cuci pocne da besedi u stilu:"Dokle vise ta pitanja i pisanja o uljima?!" I spominje da se nesto nekoliko putaponavlja,a ON SAM ponavlja i zapocinje price na temi Motorne testere.
Ako procitas zadnje stranice mozes videti da sam clanu koji je nesto pitao napisao na kojoj stranici ima sliku i odgovor.Pa pre toga sam jos jednom clanu napisao na 221 prvoj stranici da na 220 stranici ima slike i odgovor na pitanje "koja je to glava"...
Problem je u tome sto na drugim temama ponavlja pricu o ms 180 i 018,pa dodje na temu trimeri i diskutuje o uljima,a lada neko drugi diskutuje o uljima,on se tada seti da se nesto ponavlja i da je o tome vec "sve opevano 101...102...103 puta"
Problem je u tome sto stari clanovi mogu da pisu o necemu nekoliko puta i kada nema veze sa temom,a ja kao novi clan moram njega da pitam da li smem da pricam o uljima ili slicno...
Pa jos kaze kako ce on mene da proprati da li cu ja da se "pecam " na neka pitanja koja se u nekim temama postavljaju....
Pa u temi Gume mi je Moderator Matic izbrisao moj odgovor bez razloga,a samo sam napisao da mi je veterinar rekao da kupim tigrove gume od 8 platna ako ne kacim prikolicu,pa je ovaj napisao sta yaj zna o gumama,a ja sam mu napisao da covek drzi krave i da to ima rezona jer 539 mahom radi prskanje,skupljane,prevrtanje...i guma se trosi pri trenju a ne trpi veliko opterecenje kao u transportu..I onda mi ovaj obrise post,sta mislis na ciju molbu ?!