Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi nista stiglo..?!Druze bio sam ranije ti poslao privatnu poruku ali mi nisi bio odgovorio na nju?
Ovo mi nije jasno "Dok brend pozira u izlogu,moj plastikaner samo kmeci."?
Na koji sad "plastikaner" mislis?
Vidim da ti je trimer brendiran.
Na 3:49 se bas lepo vidi da kosi sa desna na levo,znaci kosi samo levu stranu,a ne i levu i desnu.Pa to ti nije na otkos koliko ja vidim.
Ne da sam se nakanio nego sam cak i bio nestrpljiv da mu uradim test potrosnje.Napravim taze mesavinu sa BMB 95 i STIHL uljem za mesavinu u odnosu 40:1,odnosno 2,5%.Rezni alat i dalje silk,onaj fabricki cetvrtasti,ne znam koja je debljina,ali sigurno tanji od 3mm.Stitnik sa nozem koji krati strunu skinut tako da je struna uvek bila podugacka.Trava neka divlja,gusta i ostra,oko10-15cm i trncici kroz nju,a na par mesta i divlja djetelina pa kad se umota to je cudo.Bejase Boga mi cedjenje suve drenovine ceo sat,a posle toga sam istocio preostali sadrzaj rezervoara u flasu sa mericom.Rezultat testa merenja potrosnje porazavajuc,ali mi ipak drago sto sam i odprilike tacno reko,dakle potrosnja trimera Villager BC 1900 XC oko 800ml/h.Za mene i moja shvatanja mnogo.
Sto se pokosene povrsine tice to ne bih znao tacno da kazem,ali mislim da ima oko 3-4 ari.Ne smem ni da pomislim koliko bi mi otislo za hektar.
Ja bre ne znam kako mozete da satrete ceo rezervoar u cugu. Ja imam cirka 70 kg, kosim koliko mogu, skidam, odmaram, dospem gorivo pa opet. Nikad mi se nije desilo da ispraznim rezervoar Vilager 1900 inace