Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li taj wisper x ima celicnu zicu u sredini ili....?!Купи Whisper X са тврдим језгром и омлати с њим. Има удубљења по пластичном.омотачу сиве боје. Дебљина 2.7 mm . С њим млатим младаре кад косим воћњак и чичак дебео и дебљи од палца , само пун гас и млати . Ни младари ни купиња не остају иза њега.
Rezolucija je podesena na minimum:@za dve godine
Treba da smanjis rezoluciju telefona/fotoaparata sa kojim pravis fotografije, jer sa ovom rezolucijom definitivno zagusujes temu.
Ne treba ti rezolucija veca od 800-1000 px po duzoj strani, imas forumsko uputstvo..
Ne znam da li ima da se kupi sa nekom sajlicom u sredini?!Mislim da mi je jedan trimeras-vikendas to spomenuo...Нема жицу у језгру. Да је има пластика му не би ни требала.
http://www.husqvarna.com/rs/delovi-oprema/trimi-niti/trimi-niti-whisper-x/578434801/
Mora da imas krko...ovaj postin net...kod mene dosta spor internet i dok mi otvori ovolike slike dosadi cekat a ono....da se ne naljutis....klijesta na tri slike
Rezolucija je podesena na minimum:
2.0 M 1600 x 1200 (4:3)
Maksimum:
5.0 M 2576 x 1932 (4:3)
Telefon je Samsung Grand Neo Plus.
Nadji na netu specifikaciju pa proveri.
Hvala za uputstvo,trudim se da ga postujem.
Imam net od 5 mbs i meni ne koci?!
Zver je trenutno konzervirana i uspavana,pa i nema slika,a kada bude-bice na forumu...
- - - - - - - - - -
Ko ubacije slike,neka to radi preko Google Chrom-a.
Ja sam ubacivao preko ikonice INTERNET i nije htelo svaku sliku da mi ubaci..
- - - - - - - - - -
Ne znam da li ima da se kupi sa nekom sajlicom u sredini?!Mislim da mi je jedan trimeras-vikendas to spomenuo...
Sa ovom od 3 mm i vilagerovom glavom sam otrsio komsiji ogradu od drena i ono drvo bodljikavo na sta se kalemi musmula (mislim da je glog?!)Posle je on samo malo makazama udario glazuru i ekstra je bilo...Samo sam posle morao da pobrisem ceo put,jer je to trnje bilo na sve strane...
Kada budem kupio ovu od 4 mm bice slike...
Nesto mi je cudno da u poljo apoteci nadjem jeftiniji silk i glave,ulje,delove nego u radnjama?!
Kada god ima nesto novo-u radnji ima,cak je i jeftinije nego u gradu?!Plus u gradu prodaju vecinu robe na kotur...
Planiram da ga kupim pa me interesuje kako se pokazao,valja li cemu,ima li nekih mana?Imam ja jedan, sta te interesuje?
Trimer je Einhel, majstor kaze da je bobina otisla. Jel zna neko de ima nova da se nabavi ? Navodno da je specificna i nema ih na trzistu.
Za te pare ne mozes da pogresis.Ok,jos neko nesto o Demonu?