Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko,da li si pokusao da razmetes vilagerov cirkular sa husqvarninim sablonom za ostrenjem/razmetanjem?!
Ne znam da li prvo da kupim skarlet,pa sablon ili sablon pa skarlet....
U ovo zlatno doba nema para za oba odjednom..
Koliko ovo kosta i kako li ga bc 1900xc nosi? Princip rada, koliko vidim po telu, je isti kao kod roto drljace.
Поломићеш штитник ако га будеш користио у трњу и дрвећу. ( лично искуство)
Ma necu...Stitniku skinem donji deo sa nozicem za silk,a stitnik je odsrafljen,pricvrscen je samo onim inbus kljucem.Ja to kosim polako,nikad iz udarca nego sa desna na levo..
Posto kazes da imas iskustvo,da ne znas mozda koliko ide naplacivanje kosenja vrzina?!
Cuo sam da neko naplacije po rezervoaru 800 din i gorivo cija je vrzina..Neko naplacuje 1 000 din i svoje gorivo..
Tu ne vidim racunicu,jer sam sav ovaj posao uradio sa 2 litra mesavine,a sa jednim rezervoarom bas ima da se naradis..Rezervoar 'vata 1200 ml
Koliko kosta ova freza i kako se montira?
Da li moze na Vilager da se montira ona teleskopski trimer za zivu ogradu ili moras da imas trimer koji se razdvaja na sredini?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
@Aca Opel
Da nemas mozda husavarnin komplet za razmetanje i ostrenje,za skarlet cirkular?!Ako imas,slikaj..
Ne znam da li bi mogao sa njim da razmetem vilagerov cirkular?!A ne znam ni koju stranu zuba da ostrim..Neko kaze kosu stranu,neko ravnu stranu..Komsija metalac kaze kada bi ostrio samo ravnu stranu zuba,onda bi taj zub vremenom nestao..
Cirkular sam razmetao cekicem...
Чекић заборави. Шаблон за оштрење Хускварниног циркулара сутра а оштриш зубе као на ланцу моторне тестере . Радим само себи трње и кошење тако да не знам..
- - - - - - - - - -
Поломићеш штитник ако га будеш користио у трњу и дрвећу. ( лично искуство)
Ma necu...Stitniku skinem donji deo sa nozicem za silk,a stitnik je odsrafljen,pricvrscen je samo onim inbus kljucem.Ja to kosim polako,nikad iz udarca nego sa desna na levo..
Posto kazes da imas iskustvo,da ne znas mozda koliko ide naplacivanje kosenja vrzina?!
Cuo sam da neko naplacije po rezervoaru 800 din i gorivo cija je vrzina..Neko naplacuje 1 000 din i svoje gorivo..
Tu ne vidim racunicu,jer sam sav ovaj posao uradio sa 2 litra mesavine,a sa jednim rezervoarom bas ima da se naradis..Rezervoar 'vata 1200 ml
Koliko kosta ova freza i kako se montira?
Da li moze na Vilager da se montira ona teleskopski trimer za zivu ogradu ili moras da imas trimer koji se razdvaja na sredini?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
@Aca Opel
Da nemas mozda husavarnin komplet za razmetanje i ostrenje,za skarlet cirkular?!Ako imas,slikaj..
Ne znam da li bi mogao sa njim da razmetem vilagerov cirkular?!A ne znam ni koju stranu zuba da ostrim..Neko kaze kosu stranu,neko ravnu stranu..Komsija metalac kaze kada bi ostrio samo ravnu stranu zuba,onda bi taj zub vremenom nestao..
Cirkular sam razmetao cekicem...
Чекић заборави. Шаблон за оштрење Хускварниног циркулара сутра а оштриш зубе као на ланцу моторне тестере . Радим само себи трње и кошење тако да не знам. Скупа је та фреза.
Juuu nisam mogao da pretpostavim da je bas ovoliko skupo. Mada i roto drljaca za traktor kosta nova preko 5000e. Zgodno je ovo za recimo krompir.Košta koliko i trimer. Barem na ovom oglasu koji je prepoznat po fotografiji koju je kolega @Sumadinac-Gruzanin postavio:
http://dodatnaoprema.com/freza-sa-dva-noza-vb-2-villager/oprema-za-trimere-za-bastu-cene/93723
Marko,da li si pokusao da razmetes vilagerov cirkular sa husqvarninim sablonom za ostrenjem/razmetanjem?!
Ne znam da li prvo da kupim skarlet,pa sablon ili sablon pa skarlet....
U ovo zlatno doba nema para za oba odjednom..
AcaFaca@ Imam ja tu glavu T35 uzeo u ČavićProf blister pakovanje bila cena 1600. Gde si uzeo ti i po kojoj ceni?
Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока
Moglo bi za više namena, ali da zemlja bude rastresita i da se redovno održava.Juuu nisam mogao da pretpostavim da je bas ovoliko skupo. Mada i roto drljaca za traktor kosta nova preko 5000e. Zgodno je ovo za recimo krompir.
Da te potsetim sta si napisao na predhodnoj strani...
Znaci nemas novca u ovo vreme za cirkular i sablon koji zajedno kostaju nekoliko puta manje nego ovaj prikljucak, i jos pominjes kako je nesto na popustu i da se mi bunimo? To sto radis je nekulturno. Niko se nije bunio vec iznenadio. Postoji razlika u tome. To sto je na popustu ne znaci nista vec krajnja cena koju je neko spreman da plati.
Sumadinac,hvala za slike..Vidjao sam na netu,ali mi ove deluju nekako blize pa se lepse vidi...
Resio sam da uzmem prvo sablon,pa onda skarlet,jer sta ce mi skarlet kada bez razmetanja ne moze da kosi...
Vidim da ima dva mesta za razmetanje cirkulara,pa valjda je jedno moze i za vilagerov cirkular....
Cemu sluzi onaj predmet-alat iznad sablona na slici?!
Ako se skida glava,pa se stavlja freza,da li bi isto tako moglo da se namontira trimer za zivu ogradu?!
Juuu nisam mogao da pretpostavim da je bas ovoliko skupo. Mada i roto drljaca za traktor kosta nova preko 5000e. Zgodno je ovo za recimo krompir.
đađo 74 конусна главасе скида а на њено место поставља фреза . Фреза иде на кардан тримера.
Pri vrhu podseca na futrolu,ali me bunilo pri dnu..Ono izgleda kao neka viljuska pa reko'...Iznad šablona/turpije je obična futrolica za taj set. Neko zamislio da je okačiš na kaiš kao nož i bude pri ruci da malo naoštriš kad praviš pauzu.