rosuljac
Član
Pa kupio si najgori mogući trimer dobro da je i prvi put upalio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malopre sam kosio (vec je poceo da pada mrak) i motor mi se zaokrenuo na osovini.
Vidim da ovde ima rupa da li je mozda odatle ispao neki sraf koji drzi motor za osovinu?
Miloše, ako odavno nisi posetio izabranoga lekara (što ti najiskrenije NE ŽELIM), kupi jedan lanac, namontiraj na trimer, pa ćeš ga najverovatnije, ako ne njega, a ono nekog od njih, ubrzo posetiti...
Izvini za sarkazam, ali veću gluporiju od izuma toga lanca kao zamene za strunu na trimeru za travu u životu ne videh, a imam skoro pa 37 leta, zamisli samo na trenutak šta sve može krenuti po zlu da tako nešto namontiraš na trimer...
Upravo, NEĆU NI DA RAZMIŠLJAM, grozno mi je već i pri pomisli...
Pa sta sve moze poći po zlu sa motorom testerom pa je nezamenljiva u svojim poslu.A zamisli šta sve može krenuti po zlu samom upotrebom trimera. A i dalje ga koriste milioni ljudi ...
Ma besi ga kako god hoces , najbitnije je da je u suvom bez vlage i da se povremeno upali da se podmaze i nema problema.Sklonim ga gde mi najmanje smeta da nezakacim za stapinu a dal ce biti ovako ili onako potpuno nebitno.Isprazni mu rezervoar i povremeno upali sa svezom malo jacom mesavinom i zbog membrana i masine i to ti je to
Svi kinezi imaju ukupno cetiri velicine motora. To je recimo kod Villagera BC 750, 900, 1250, 1900.
Ja nemam mnogo kosenja, pa sam sebi uzeo BC900, i to je jako lepa masina sto se tice snage, tezine i cene.
E sad u medjuvremenu dobijem najaci kineski trimer AGM520, i to je masina koja je toliko jaka, da sam zaprepasten.
Koliko videh u prodaji je taj trimer nov sa dvije godine garancije manje od 100€(sa nozem, glavom i uprtacima). Takva masina brendirana kao Villager(BC1900) je dvostruko skuplja.
Zagledao sam sve moguce detalje, i ja tu nisam nasao nikakve razlike.
Rezervni delovi motora su isti i zamenljivi.
Neznam ima li neko duzih iskustava sa AGM-om ali po meni trenutno ne postoji bolja kupovina(doduse van sezone)..
Evo i link:http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/motorni-trimer-za-travu-19-ks-520-agm/