rosuljac
Član
Pa kupio si najgori mogući trimer dobro da je i prvi put upalio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malopre sam kosio (vec je poceo da pada mrak) i motor mi se zaokrenuo na osovini.
Vidim da ovde ima rupa da li je mozda odatle ispao neki sraf koji drzi motor za osovinu?
![]()
Miloše, ako odavno nisi posetio izabranoga lekara (što ti najiskrenije NE ŽELIM), kupi jedan lanac, namontiraj na trimer, pa ćeš ga najverovatnije, ako ne njega, a ono nekog od njih, ubrzo posetiti...
Izvini za sarkazam, ali veću gluporiju od izuma toga lanca kao zamene za strunu na trimeru za travu u životu ne videh, a imam skoro pa 37 leta, zamisli samo na trenutak šta sve može krenuti po zlu da tako nešto namontiraš na trimer...
Upravo, NEĆU NI DA RAZMIŠLJAM, grozno mi je već i pri pomisli...
Pa sta sve moze poći po zlu sa motorom testerom pa je nezamenljiva u svojim poslu.A zamisli šta sve može krenuti po zlu samom upotrebom trimera. A i dalje ga koriste milioni ljudi ...
Ma besi ga kako god hoces , najbitnije je da je u suvom bez vlage i da se povremeno upali da se podmaze i nema problema.Sklonim ga gde mi najmanje smeta da nezakacim za stapinu a dal ce biti ovako ili onako potpuno nebitno.Isprazni mu rezervoar i povremeno upali sa svezom malo jacom mesavinom i zbog membrana i masine i to ti je to
Svi kinezi imaju ukupno cetiri velicine motora. To je recimo kod Villagera BC 750, 900, 1250, 1900.
Ja nemam mnogo kosenja, pa sam sebi uzeo BC900, i to je jako lepa masina sto se tice snage, tezine i cene.
E sad u medjuvremenu dobijem najaci kineski trimer AGM520, i to je masina koja je toliko jaka, da sam zaprepasten.
Koliko videh u prodaji je taj trimer nov sa dvije godine garancije manje od 100€(sa nozem, glavom i uprtacima). Takva masina brendirana kao Villager(BC1900) je dvostruko skuplja.
Zagledao sam sve moguce detalje, i ja tu nisam nasao nikakve razlike.
Rezervni delovi motora su isti i zamenljivi.
Neznam ima li neko duzih iskustava sa AGM-om ali po meni trenutno ne postoji bolja kupovina(doduse van sezone)..
Evo i link:http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/motorni-trimer-za-travu-19-ks-520-agm/