vica022
Član
Velike su to obodne brzine i nisu za zezanciju sa takvim alatom jer povrede mogu biti zestoke.Lanac moze puci vrlo lako pri udarcu a 8-9000 obrtaja nije zezancija.Klasicna struna ili roto noz i radis ko ostali svet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
može li ona plastificirana sajlica,kontam da bi duze sluzila od struneVelike su to obodne brzine i nisu za zezanciju sa takvim alatom jer povrede mogu biti zestoke.Lanac moze puci vrlo lako pri udarcu a 8-9000 obrtaja nije zezancija.Klasicna struna ili roto noz i radis ko ostali svet
Moja Husqvarna 240R u akciji, košeno odmah posle veoma jake kiše pa je bila ludnica, sav sam bio blatnjav i mokar. 2 rezervoara na tačno 1000m2, uradjeno za nešto manje od sat vremena, radi se o šljiviku.
Masakr Mislim da je moj zamah levo-desno tacno duplo manji od tvog. Koju strunu koristis ili to nije struna?