@ Ivan VB, gledam one tvoje slike i mislim da tebi masti na auspuhu pa se razliva dalje gde god stigne. I moj BC 1900 XC je tako mastio na auspuhu u pocetku, a evo sad je suv kao barut. Potrosnja ti je dosta velika. Kod mene je isto bila veca u pocetku, ali ne toliko. Ako se ne varam moj je u pocetku trosio 0,8 l ili 1 l na 1 h, pisao sam ovde o tome, ali sad ne mogu bas tacno da se setim. Uglavnom, samo pravi taze mesavinu po propisu i nista ne brini.
Ako se secate za onaj moj problem od skoro sto sam imao sa BC 1900 XC evo da vam javim da je resen. Znaci ipak je bilo do zaprljanog filtera za vazduh. Kao sto sam napisao nisam ga prao 2 godine, ne znam gde mi bese pamet i eto nije mogo vise. Uglavnom sad ujeda, ne smem da mu dam jaci gas. Slobodno mogu da kazem kad bi samo imao malo veci broj obrtaja mogao bi da se nosi sa FS 350, komotno. Znam iz isku
Umalo da zaboravim. Jel koristio neko ovo ulje za mesavinu?
Hteo sam da kupim huskvarnino litarsko, medjutim radnja zatvorena u sred radnog vremena pa svratim na pumpu i kupim ovo. Racunam, nece svoje ulje da falsiraju, ali mi cudno sto je mnogo jeftino. Valjda bese 270 RSD ovo od 0,5 l.