Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nece zbog filtera da zeza tako bolje ti pogledaj membrane na karburatoruVerovatno je kod mene problem zaprljan filter za vazduh. Podsetili ste me da ga ja nikad nisam ni prao za ove 2 godine. Danas sam ga skinuo i oprao i po meni nije nesto preterano bio prljav, ali moze da zeza. Nisam mogo da ga isprobam zbog kise.
Verovatno je kod mene problem zaprljan filter za vazduh. Podsetili ste me da ga ja nikad nisam ni prao za ove 2 godine. Danas sam ga skinuo i oprao i po meni nije nesto preterano bio prljav, ali moze da zeza. Nisam mogo da ga isprobam zbog kise.
Ispraznio, izvini.
Brkin ako nesto pravi vakum u rezervoaru onda nemoze da presisava i da se davi u gorivu nego ima manjak goriva . Moze se desiti muckanjem benzina da se stvori veci pritisak pa da ga gura u karburator ali kod trimera je to teze ako membrane odradjuju posao kako treba. Kod vilagera je dosta nenastelovanih karburatora i na mrsnoj smesi vecinom zbog razrade u pocetku i trebalo bi ih prestelovatti posle krace upotrebe ako ima mogucnost za to.
Da bi filter pravio takav problem trebao bi da je dibidus zapusen sto ne verujem da je slucaj na trimeru da se toliko zapusi.NIje to motorna testera
Kupio sam nov trimer "Strong" made in PRC, 1.4 kw, pali kao mina, no ima jedan problem. Palim ga naravno sa saugom u poziciji ON ali po uputstvu kad se zagreje treba postepeno da se iskljuci i ja guram rucicu prema OFF poziciji, ali on na pola sauga kad dam gas gusi se, a kad pokusam da radim zagrejanog bez sauga u poziciji OFF trimer se gasi... KAd radim pod saugom radi normalno i meni nije problem no ne znam hoce li stetiti motoru. Po meni nije normalno da zagrejan i pregrejan odbija da radi bez sauga. Sta vi kazete jel to nenormalno, dal da zovem srvis glavni Woby Housa? Pravim mesavinu kako fabrika propisuje 1:25. Metnuo sam 100 ml dvotaktola na 2,5 l benzina. (4%)
Kupio sam nov trimer "Strong" made in PRC, 1.4 kw, pali kao mina, no ima jedan problem. Palim ga naravno sa saugom u poziciji ON ali po uputstvu kad se zagreje treba postepeno da se iskljuci i ja guram rucicu prema OFF poziciji, ali on na pola sauga kad dam gas gusi se, a kad pokusam da radim zagrejanog bez sauga u poziciji OFF trimer se gasi... KAd radim pod saugom radi normalno i meni nije problem no ne znam hoce li stetiti motoru. Po meni nije normalno da zagrejan i pregrejan odbija da radi bez sauga. Sta vi kazete jel to nenormalno, dal da zovem srvis glavni Woby Housa? Pravim mesavinu kako fabrika propisuje 1:25. Metnuo sam 100 ml dvotaktola na 2,5 l benzina. (4%)