A Demon 5,2 ks uz garanciju od god čini se solidan.Neki japanski karburator 130e
Trimer snage 5,2 ks ?! Dogodine očekujem "nove modele" od bar 8,5ks
Ljudi, ne budite naivni: ako piše - ne znači i da jeste! I na autobusu piše banka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A Demon 5,2 ks uz garanciju od god čini se solidan.Neki japanski karburator 130e
j00j4nt200 - castelgarden,mtd,einhell su trimeri za izbegavanje...kljucnih delova za njih nema.
Da li u radu znaci kada trimer ima 'antivibracioni sistem'?
Da li je neko koristio castelgarden trimer xb 34d?
Hvala
Krenuo sam od vilagera, izgleda da vise nema 1700xc i 1900xc koji bi mi najvise odgovarali, ima 1250p i 2100xc i mitsubishi koji kosta jos vise.uzmes villager i miran si..garancija 2godine...jeste kinez ali radi i sluzi...stihl husqarna jeste kvalitet ali kostaju
Krenuo sam od vilagera, izgleda da vise nema 1700xc i 1900xc koji bi mi najvise odgovarali, ima 1250p i 2100xc i mitsubishi koji kosta jos vise.
Tu me onda nervira sto je u NS kod (jedinog) dilera vilager oko 10%-15% (mrzi me da racunam tacno) skuplji nego u nekom drugom mestu gde ima popust. A ako kupim postom u tom drugom mestu onda ne mogu preko master kartice da podelim na rate i platicu postarinu. Kad vec mora za kes uzeo bih pre husquarna 525rx ili 135r, samo sto mi trgovacki duh kaze mozes ti i bolje i tako u krug... a trava raste za prvu pomoc imam rucnu kosu
Ima kod mene, 150,00 košta .... ali "do Soluna sto somuna", šaljem pouzećem a poštarina je 300,00.Догађа се да увуче силк унутра. А отишла је на страну у глави.
Ja nemam nikakvih problema. Mada nikad nisam ni radio sa trimerom ceo dan, ali par sati bez problema. Recimo hoce da mi trni saka kad radim malo vise sa testerom, a sa trimerom stvarno ne.Za kolege a posebno one koji rade sa trimerima sa 'bickl' ručkama uslužno imam pitanje da li Vam posle duže upotrebe trimera 'trnu' dlanovi (brid dlana), da li vas bole tetive šake i podlaktice i kakve zdravstvene moguće probleme imate? Ipak se dok trimer radi proizvode neke vibracije....
pozzz i hvala