MarkoSreta
Član
Lomim se izmedju stil autocut ili vilager kopije. Kosim dosta i imao sam prilike da namotavam strunu na kopiju stil-a...deluje dosta cvrsto...
Послато са Tab2A7-10F
Послато са Tab2A7-10F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Viilageru bc900 koristio sam glavu t35 koja lako otpusta i trosi puno najlona. Resenje postoji skine se plava plastika ispod je opruga koja je meka. Plava solja ,ispod nje je opruga, se skida jacimom polugom, srafciger, podize se na gore i eto opruge. E sada kada smo dosl do federa mozemo ga isteci i vratiti sto je kratko trajno resenje.Ja za viliger uzeo huskinu t35 al troši nenormalno mnogo strune. Više nego original viligerova. Juče zajedno sa drugom on sa sthill 55 potrošio više nego duplo manje strune. Probali smo i kockastu still strunu i original huskinu 2.7mm. Isto.
Jel imaš dimenzije opruge?Догађа се да увуче силк унутра. А отишла је на страну у глави.
Pisano je o vec o tome, ali u sustini mozes je koristiti privremeno dok ne kupis pravu. Posebna mast za glave trimera je ljepljiva i ne moze lako da predje u tecno stanje, za razliku od litijumske.Da li glavu mogu podmazati sa litijumovom masti? Nemam u blizini da kupim ni jednu mast za trimere
Interesuje me kako se ponasa cetvrtasta 2.7mm sthilova na T45X glavi i drugo interesuje me koja struna je bolja od whisper X, da moze da radi i drvenaste izdanke, trnje....?
Whisper nit, bilo koja je "tiha" nit (u prevodu je "šaputanje"), upredena je, liči da je jača ali nju su pravili da pravi manje buke kod košenja i izbacivanja iz glave. Ista je kao i sve druge u smislu jačine, trajnija je jer je proizvode Oregon, Stihl, Husqvarna.... Za drvenaste izdanke i trnje treba koristiti nož ili Roto lanac, za to od bilo koje strune nema vajde.