Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
OK. u pravu si ipak je to profi masina, oseti se snaga i ucinak.Pa bude vruca ali radi bez zadrske. Izvaci se nit,nema greske. Smatram normalnim da bude vrela jer su ipak velike vrtnje.I fleksarica bude vrela nakon upotrebe. Trosi rezervar za sat i pol,stim da sam skinuo nozic za nit pa sam pustio malo duzu za kosenje. Tezak jest ali teski su i drugi u toj klasi.
Moj rodak ima Kawasaki i prezadovoljan je.Pozdrav! da li ima netko iskustva sa Solo trimerom ili kawasaki? zanima me preporuka što da uzmem solo ili kawasaki? unaprijed se zahvaljujem!
Pozdrav kolege,nov sam u ovoj temi,posedujem od skoro villagerov trimer BC 1700 XC, 1,7 ks.Malo sam radio sa njim i cini mi se da ima snage.Da li jos neko ima ovaj model i kako je zadovoljan?
Vrucinicu pozdrav.Pravo da ti kazem ja sam ga skoro kupio i nisam nesto mnogo radio sa njim ali nisam primetio da mi glava vibrira i to a inace nisam neki poznavaoc sto se tice trimera.Do sad sam kosio sa kosacicom a trimer sam kupio prosle godine i kosio sa njim 3-4 puta!Sto se mene tice ja sam zadovoljan,lepo prima gas,sto se tice silka izbacuje mi ga sam.Ja ga samo menjam kad se istrosi.
Drugari danas sam skidao cev i gledao lamele i zvono,meni deluje ok.pa ako vam nije problem da mi objasnite kako izgleda pohabano kvacilo.Unapred zahvalan.
husqvarna trimer 335 r,nemrem nigde najti specifikacije,samo za 335rx,. jel zna ko kolko je to kubika-konja??