Imam problem sa trimerom Villager BC 1250
Kupio sam set membrana i pumpicu za gorivo,sve to zamenio ali i dalje imam jedan problem.
Trimer pali super ali kad mu dam gas nekad pocne da se gusi a nekad radi normalno kao pre znaci prima gas kao nenormalan sve super.Posle nekog vremena upalim ga i dam gas on pocne da se gusi.Ja ga okrenem na levu stranu i gle cuda trimer prima gas kao lud.Ja sumnjam u filter goriva ali da vidim vase savete.
Ja bih na vašem mjestu provjerio i ventilaciju rezervara narocito ako se desava da napunite rezervar i radite neko vrijeme i odjednom trimer nece da primi gas To se meni desavalo na starom mccullocu uglavnom nekosta vas nista e sad ako se desava nasumicno onda moze biti svasta al naj cudnije je to sto sve prestaje kad nakrenete trimer na ljevo moj je komsija ove godine uzeo bas mislim BC1250 i nov iz kutije je imao defektivan cep rezervoara curilo mu je gorivo uglavnom naspite pola rezervara i radite kad pocne da se gusi motor postavite na zemlju i odvrnite cep nemorate do kraja i vidite kako ce onda da se ponasa motor nadam se da je od pomoći naravno budite obazrivi da neprospete gorivo.