Ja sam kupio neku nemacku glavu.Cena oko 2200.Extra je u odnosu na original kinesku koja je dosla uz trimer.Silak mi je 2.75 cetvrtasti.Sisa samo tako.Jako se lako stavlja silak i montira u odnosu na one kineske sa onim mali crnim zubima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čestitke na kupovini i da te dugo služi.evo ponovo stavljam
53ooo din.
seče i ciglu i mladice
Imam jednu ideju, ali ne znam sta uciniti - mozda je i opasno, jer naravno da se radi o experimentisanju, pa rekoh, bolje da pitam pre nego sto se uzdam... mozda je neko vec probao.
Da li je neko probao ovakvu "glavu" koristiti na trimeru - umesto napr. "skarlet"-a? Da li je to izvodljivo?
Vidi se i na slici da diskovi "trpe" do 7000 obr. (a i trimer mi je u tom "range"-u), ali ima tu jos sto sta... ipak nije predvidjeno za to (za trimer), ali bi mozda sluzio (prvenstveno sam mislio da "kosim" trnjinu).
Molim iskusne kolege za savet!
http://i.imgur.com/gcSA80h.jpg
- - - - - - - - - -
Никако сиркулар који није за тримере не стављај на тример. Може да се распадне и свашта да испадне. Овај има 4 зареза а мој Скарлет је после три године можда више напрскао од зуба према рупи у средини од коришћења а нема никаквих зареза као овај са слике. Боље купи видија циркулар за тример него циркулар за циркулар.