Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
746t?
Konacno posle 14 dana i mog iniciranja e-majlom zamenjena ugaona- konusna glava. Isprobana u servisu i glava se i dalje brzo ugreje ali ni blizu prethodnoj, sad se moze drzati rukom. U servisu smo isprobal druge modele nijedan se negreje toliko. Zatim je isproban komsijin sthil 550 stariji ,hladan i na kraju iproban i kina vlager bc900 hladan. U blizini ima jedan 746 pa cu i njega isprobati.
Sve vase savete sam ipobao, mislim na najlon, isproban stil, husqvarna orginali i svi su se lepili. Nisam jos iprobao novu glavu, kisa.
Kupicu jos koji konac da ga isprobam, javi cu rezultat. Bez obzira na rezultat masina ide na prodaju.
Hvala na svetima.
Mislim da me nisi razumeo.Nemoguce da trava ude u prostor oko ugaone glave konstrukija je takva.
Nisu isti, postoje dva tipa: sa malom ili velikom rupom, kako ih majstori zovu. Obično je sa malom za slabije, a sa većom za jače motore.Ako neko moze pomoci....od kog modela Villagera pase karburator na Demona? jel su na svim modelima Villager trimera isti karburatori?
Kakva su iskustva sa ovakvim nozem? ... http://i59.tinypic.com/zk5vvb.jpg ...
Cuo sam da neki koriste cirkular za kosenje trave kad je gusta. Ne znam ima li za tim potrebe pored trokrakog noza.
Cini mi se da sa mojim oleo macom 746t i nozem od 305mm nema te trave koju ne bih mogao da savladam.
Dali bi na ovakav trimer sto ja imam mogao ici taj cirkular
Ja imam slican (ili isto takav, bas ne vidim najbolje), hteo bih da nabavim taj cirkular, ali nikad da ga kupim. Mislim da moze da radi sa tom cirkularom - sto da ne bi mogao.
Znaci zombie dobro krci taj cirkular meni bi trebao najvise za ostrugu i tako neko sitno siblje.Nemojte samo da se zeznete i uzmete onaj Villager veliki cirkular sa oštrim zubima, nije nizašta, zaglavljuje se u 1-2cm grančicama. Scarlet ili neki sličan su dosta malog prečnika, samo 20cm tako da su mnogo lakši za pogoniti, zubi su razmaknuti, oštre se turpijom za lanac. Siguran sam da i slabiji trimeri mogu da rade sa takvim malim ali pravim cirkularima bez ikakvih problema, štaviše sigurnije je raditi sa cirkularom jer je opterećenje na motor i zupčanike ujednačeno, nema udaraca, čak i ako zaglavi zaglaviće polagano tj. ugušiće motor kao kad se npr. trava namota na silk glavu. Treba ipak paziti kad se reže nešto deblje da ne padne tako da zaglavi cirkular jer može lako da ga iskrivi i onda mora na smeće.