Juce sam drugaru pomagao da cistimo medju njive koja treba da se vrati u zivot posle par godina..
Nas dve budale po suncu na 30ak stepeni, i kombinacija villager 1.9 xc sa husqvarna scarlet i testericom stihl ms180 30cm mac.
Sto se tice still testerice, tu nema sta da se prica niti komentarise, a i nije tema za to. U par reci, vredi svaki dinar.
A ovaj 1.9 xc koristim vec cetvrtu godinu iskljucivo za ovako teze radove. Posekao je mnoogooo medja. Glavu silka nikada nisam ni nakacio. Promenio je malo zvuk, i juce sam primetio da, kako je vreme odmicalo, slabio je malo ler gas i poceo je da se gasi. Povecao sam ga srafcigerom i onda je bilo ok. Moguce da je i vrucina tj vruc vazduh malo uticao na to - kao kod kola. Pojavio se i nauljen auspuh, kada da na nekom mestu malo masti, ali bas nista strasno. I dalje je u zivotu i nije izgubio snagu. Ponovo bih ga kupio bez ikakvog premisljanja.
Koristio sam originalno stihl ulje, kombinacija 25ml na 1 litar. Primetio sam da vise pusi na auspuhu u odnosu na husqvarna ulje ali ne previse. Sad mi prodje kroz glavu da na husqvarna ulju pise low smoke oil, ako se dobro secam.