Philby
Član
Što neko već reče ovo kao kinder jaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu samo reci da je famozna granica od 5,2 ks probijena i da je trenutno ovo najjaci trimer u ovom delu Mlecnog puta sa svojih 5,7ks...ruska nalepnica i drugaciji oblik samo zbunjuje i postavlja nova pitanja.
Vidis zapreminu motora od 58ccm .Moj Alko u fabrickoj knjizici sto pise je 32ccm zapremine i 0,9kw.Neka je ovaj trimer i duplo jaci od toga znaci nema sanse da bude vise od 1,8kw. Ja se jednostavno za kineze time orjentisem za snagu a to sto neko napise da ima ovoliko i onoliko moze i na tarabi napisati.Taj trimer po meni nema 1,5kw a nek oni pisu sta hoce i vecina svih ovih masina se bazira na motorima od 0,9 -1,25-i mozda 1,5kw ovi najveci
Po meni ne valja, ako ti treba jeftin trimer, najbolje je da kupiš nekog kineza od 1250 W ili 1,7 kS. Za njih ima jeftinih delova, majstori znaju da ih rade. Ove "egzotike" su baš mačke u džaku.Ok drugovi nisam mislio na snagu i ostale zajebancije nego da li valja taj trimer cemu,znam i ja da ono sto pise nema veze sa stvarnoscu,setimo se samo pijacarskih kasetofona ili mini linija i muzickih stubova gde je pisalo da imaju 2x1000w Jbga malo se vise razumem u tu vrstu tehnike dok oko trimera nemam pojma zato i pitam ovde ipak se svi vi vise razumete oko toga.
Znaci interesovalo me da li valja onaj trimer?
Za masinu????? To nisam znao . Znaci zato ona moze lako da se skine i ima osigurac u obliku metalne plocice.
Au! Moracu da prestanem da pijem vino i rakiju vrucu..
Ma ljudi,kao prvo kad lazu kod snage,sto bi napisali tacnu zapreminu...malo se sprdamo,jer ne znam sta bi drugo sa ovakvim bezobrazlukom i ovakvom jadnom drzavom kod koje sve prolazi kad zamastis gde treba.U zakonu o zastiti potrosaca jasno i nedvosmisleno stoji da na proizvodu(pored drugih ne tako nebitnoh podataka) mora da stoji tacno ono sto je napisano na njemu TACKA.Svi moji postovi,za koje mislim da su malo dosadni,koji se odnose na ovakve prevarante,su upuceni bas ljudima koji veruju svojim ocima i ovoj smesnoj drzavi,za vas druge,koji poznajete problematiku,prepoznajete kopije i ostali stvari nisu...vrtimo jedno 100 stranica oko tih kineza,kako su poceli,doci ce do 39ks i tako zvanicno zatvore IMT fabriku.