Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle dileme ipak je pao fs120, trimer je stvarno odlican, posle jednog rezervoara na prazno kosio sam oko vikendice sa trokrakom jer je bas bila stara i velika trava, sve u svemu ekstra masina
Jedan off kad uploadujem slike u profilu iz mobilnog stalno mi izbacuje jpg error?
Aco rectemi kako vam radi trimer kad montirate silk ja sam kosio travu oko 30cm visine i samo je izvalja posto nemogu dodati pun gas trokira do po gasa radi fino kosio sam neku obalu malo krupnija sa trokrakim nozem i fino radi odkose al nije to to on mora na punom gasu da fijuce a moj se oce raspasti nisam mu ni sme o vise davati pun gas danas sam ga vratio u servis da ga postelaju posto mi bljuje gorivo na auspuh po mom nekom znanju to znaci da je prebogata smesa i da trese kardan do bola ali to cu da vidim sutra kad ga postelaju kako ce onda da radi moguce da trese zato sto motor neradi pravilno.Pozz
Koji trimer je u pitanju? Jel sad skoro kupljen nov ili je stara masina?
Moj BC 1900 XC dobro radi kad mu namontiram glavu sa silkom, a takodje i sa trokrakim nozem i cirkularom fino radi. Imao sam malo problema prilikom kosenja sa silkom dok nisam skinuo onaj donji deo sa plasticnog stitnika. Kad sam njega skinuo mogao sam da pustim duzi silk i da kosim travu blize zemlji i onda je mnogo bolje islo kosenje i lepse je izgledalo. Ne uvija travu vec je lepo sece, mada to zavisi i od strune,gasa i brzine kosenja. Vibracije nema nikakve ni u kom slucaju, ali sam ja cim sam ga kupio dotegao sve srafove jer su neki bili bas labavi. Na auspuhu je poceo da masti i posle je malo smanjio, mada jos uvek masti po malo. Postavljao sam slike kako izgleda kad zamasti, a postavljao sam i slike kosenja.
To je to u principu.
Sumadinac-Gruzanin;1008459 Ako hoces da ti ne zamotava travu moraš da daš pun gas. Ako hoćeš travu od metra da kosiš sa silkom skini štitnik izbaci silk više nego što je sa štitnikom i kad počne da zviždi silk tad kosi kao lud je napisao(la):Ma kakav metar nije trava bila 30 cm mlada redovno se kosi gledao sam ljudi taku travu samelju neostane nista koliko usitni znam ja to da treba da žviždi ali problem je sto nemogu dati puni gas mislim mogu al onda motor pocne da trokira zagusi se i nema turaze gas prima fino samo do pola ali na punom gasu neradi dobro zato sam ga odneo u servis pa nek ga stelaju sto je najgore nemaju ni oni taj serafciger za stelanje nego ga kao mora nosti u drugi grad ma mislim smijesno mogao sam ja to i kuci gledao sam na netu ljudi uzmu spicasta kljesta malo izbruse pa saim stelaju al necu da diram ništa to je nihov problem ne znam rekli su da ce do sutra biti gotovo pa kad me zovnu oticu vidjeti sta su napravili. LP
3,5 KW ?Pa ti mozes orati sa njim.Ja imam bgbc50 ... 3.5kw ...zadovoljan, nije bilo kvarova , ovo je druga sezona
Ok je ali za redovno košenje nepristupačnih terena. a ako na istom terenu pustiš da izraste sve i svašta 2-3 nedelje (ako je kiša-sunce period), onda je to premala mašina. bar BC900 i košenje nožem. Einhell je nezgodan za delove, bolje neki kinez, AGM je jeftiniji od Villagera.Jel ima neko villager BC 750cs trimer i kako su se pokazali trebalo bi da kosi nekih 15-20min svake 2-3 nedelje nije neka površina ali je nezgodno i nepristupačno kosilicom.
Drago mi je da je neko shvatio za šta služi nož i kada se upotrebljavaSad dosao kuci,pokosio 1000m2 sa Villager 1900S.trava ja bila preko 60cm,nisam nikako kosio do sada.Prezadovoljan sam radom i snagom masine.Nadam se da hoce samo ovako Kinez ispostovat.Kosio sve sa nozem,i bas kad se udje u fazon fini otkosi se prave.