Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i mi danas kupili Villager BC 1900 trimer. Upalio sam ga i radio je pola rezervoara na leru uz povremeno turiranje. Nakon toga sam ga malo upregao i lagano opteretio nekih 5min koseci neku manju travu.
Imam par pitanja.
Koju mast staviti u glavu ili reduktor kako se vec zove? Ja sam podmazao FAM Litijumskom jer mi je ona bila pri ruci, tj u dekalamitu sa spicom. I kako se pravilno montira glava za silik? Da li se samo navrne ili se navrne i osigura onim srafom sto se koristi kad se zavrce noz?
Ne znam zasto ali nisam dobio noz uz njega.
Pojas je veoma dobro uradjen a dizajn trimera je kao kod onih prvih serija, tj. nema onu duguljastu plasticnu masku.
Ne verujem da ce skoro biti konkurent Stihl-u. FS 350 je malo jaci od BC2100XC. Ali da idu u korak, nema sanse. Ali za profi kakav je Stihl treba i profi kosac. Pa ceo dan se nose. Ja padnem na nos i posle jednog rezervoara!
Salu na stranu. Mnogo ce jos vode proteci niz Moravu dok stane u red sa Stihlom, a do tad, da mi bijemo travu koliko mozemo, pa ako Bog da, jednog dana i nama krene, da mozemo sebi da priustimo nesto tako. A do tada kosi cime imas. Koliko cebe, toliko se i pokrivas.
POsle rucne kose, ovo je spas!
I evo jedne spontane sa profi masinom!
Nov 100%. Neretko ih uzmu trgovci i prodaju kao dodatnu opremu.Imas Husqvarna mast,oko 3,5 eura.Glava se stavlja tako da stavvis podlosku sa rupom,i korz tu rupu zakocis odvijacem sistem i onda navrnes glavu.Dodatna podloska i saraf idu samo kod noza.
Ja sam nedavno pazario isti model,i stvarno sam nakom 5 kosenja prezadovoljan,nema sta ne moze,cupa zemlju ako malo skrenes.
I da morao si dobit noz ako si ga kupio nov
Sta kazes zemo?, tanka je to japija aaaa?Tebe će i Villager da ubije za dva sata neprekidnog rada s njim. Kreni ti sa jačanjem leđa . Ako nisi utreniran ubijaće te leđa i krsta od trimera isto ko od 100 džakova pšenice.
nista samo ces da ga istupisŠta se desi sas nožom ako uvati npr. pola cigle
Neće da pukne?nista samo ces da ga istupis
Koji je karburator na tom novom vilageru. Trebam da menjam na svom kinezu pa da razmotrim dali uzimati taj stelujuci ili ovaj koji je vec bio na mom 1.9? Moze neka slika mada bi trebalo da pise na samom karburatoru ako je wolbro ili zama.
- - - - - - - - - -
Sta kazes zemo?, tanka je to japija aaaa?
Sumadinac;
to je samo prvi put, posle se covek navikne... ide samo!
I mene ovo zanima oko kosenja nozem. Imam jedan plac tu, cele prosle godine nisam usao tamo da kosim. Ima sad suvih stabljika pepeljuge, mladih bagremcica kao malic prst kao i gomila koprive i trave pola metra... e sad moze da se desi da ima i neko parce cigle u tom korovu, ne poznajem bas teren. Ako se zakaci nesto nozem kao sto pita kolega, jel smeta to trimeru? I jel mogu to resiti trokrakim nozem?
Ma razmisljam novo je novo ,ovo je neka austrijska firma ali jbg sklapaju ga kinezi kao i sve zivo citam po netu hvale ga verovatno cu njega , ma jedno vreme sam stalno secko to i prsko i cuda ali sad sam zapustio moram prvo sa trimerom da sredim pa da prskam ponovo konstantno da to oljustim sve nevredi ovako dzungla za kratko vreme .
Stil je neki fs 55 tako nesto mali po gabaritu ali kao ima snage trazi covek za njega 130 http://www.kupujemprodajem.com/sthil-fs-55-21823681-oglas.htm?filter_id=21052409
- - - - - - - - - -
a ovaj mislim nov da uzmem http://www.misterm.rs/image/cache/data/products/alati/MAC80-500x500.jpg
- - - - - - - - - -
s tim sto ovi likovi dolaze u firmu kod mene mogao bih ga uzeti bez problema na rate preko platnog spiska a polovan bi morao za kes a plasim se em mi nebi dao svu opremu em bih imao verovatno vece zajebancije sa njim rastelovan karburator itd