Hvala na pomoci! Zategnucu kljucem onako osrednje, da ne preterujem. Planiram da kosim nekih 15ak cm iznad tla, za svaki slucaj. Nisam bas nesto vest sa nozem. Kosio sam samo jednom sa njim, i to onim fs 350 sto sam pozajmljivao ranije od kuma. Kosio kod babe u bastu. Ona pobola neke staklene flase da tera krtice. Korov ogroman, ja zapeo, kad je to udarilo, tj noz u flasu, flasa se razletela kao kad iscepate sijalicu u beton. Srecom ni parcence me nije okrznulo Bogu hvala. Zato sad uvek imam dozu straha kad radim sa trimerom.
A kosio sam jednom silkom, isto ti stuhlom, puknut malo stitnik, ja mozak u bermudama. Bacila struna parce stakla, i recnu me sa unutrasnje strane kolena sa strane nekako. Mali rez, nisam ni osetio. Imao sam cizme. Vidim ja mokro mi nesto, dal sam se toliko oznoio? Provaljujete sta je to mokro...
Sreca u selu bese radni dan za ambulantu. Previli su me odmah, posekotina nekih 1cm ali zakacila neki krvni sud. Ostao mi i oziljak. To je kadse silite da radite sto vise. Bese vrucina velika, rekoh da pozurim da sto pre vratim coveku trimer.
Zato sam i kupio ovaj Bogu hvala! Po rezervoar dnevno, lagano. Penzionerski. Nista hitno. Sve sam ovo napisao da bi nekom koristilo da ne napravi takvu neku gresku kao ja. Inace je Dejan pisao na ranijim stranama, ko je citao zna, da nista nije brze ni bolje ako se covek povredi, i da bezbednost treba da je na prvom mestu. Zato ja i smaram sta ne znam, jer me je strah da radim na svoju ruku ono sto ne znam.
Hvala na pomoci, sutra ako Bog da da pomlatim to zelje, a ima i ostalog korova za silk, naraslo ljudi od ove kise bas.
Onaj deo stitnika sa nozem za silk je potrebno skinuti kad se radi trokrakim nozem?