Kralj forumaPoenta je da iza tebe treba da ostane potomocima nesto sto valja a ne da te upamte kao krpeza i skorojevica koji je samo krpario budzio od danas do sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kralj forumaPoenta je da iza tebe treba da ostane potomocima nesto sto valja a ne da te upamte kao krpeza i skorojevica koji je samo krpario budzio od danas do sutra.
Svi znamo da se treba cuvati ali retko ko to i baš koristi ja na mojim trimerima sam skino skroz stitnik vodiš računa kud udaraš sa stitnikom ne mogu zakačuje za zemlju zamrsi travu fala bogu do sada niasam imo povreda jedino što nosim cokule sa metalnim vrhom i molim se bogu@zvučnik: ako ćeš tako sam da radiš - podržavam! rekreacije uz roštilj nikad dovoljno
Stihl Fs 350Koji trimer uzeti za secenje stabla duvana????
@Đorđe, pređi u tema "motorne testere"Cao drustvo, opet ja!! Samo da vas informisem da sam krenuo sa uprotrebom motorke. Generalno jos nemam misljenje.. Prvi rezervoar je na leru sa dodavanjem gasa! Drugi rezervoar vec pocela sa sitninom i danas treci vec je ostila kolje za malinu i strugala u precniku max 30 cm.. Bez punog gasa.. Mesavinu za prvi litar sam napravio 1:30, dok sa drugim i svakim sledecim na 1l benzina 0,025 STIHL original mesavine.. Ispravite ako gresim.. Lancol original naravno.. Sada pitanje.. kada struzem da li je normalno da unutrasnjos ( gde je vodilica i lanac ) ima ulja? Ne mnogo ali piljevina se lepi i talozi, da li je to normalno?