Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pavle, ti kao da ne znas da citas komentare iznad. Postoje ljudi koji imaju ovaj trimer, i koji su zadovoljni sa njim. Sa druge strane, covek moze da kupi dva ovakva trimera za istu snagu stihl trimera.pametan savet kaze da onaj koji nije bogat ne bi trebao da kupuje "jeftine stvari"
Govorim o tome da se ovde iznose iskustva o pojedinom modelu. Onaj ko misli lose o ovim modelima vilidzera, treba to i da iznese sa agrumentima, a ne samo da govori kako to nikako nije dobro bez ikakvog objasnjenja zasto tako govori.Mislim da poslovica ide: Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari.
A i ne znam kakve veze ima trimer i testera vilager. Pitanje da li se prave u istoj provinciji, a kamoli istoj fabrici ...
moze li ukratko,kako odrzavas trimere,i kako da duze sluzeEto,ja cak nisam imao problema ni sa tom glavom za silk koja je dosla uz njega.Na izgled deluje fino odradjena i odlicno radi pa me cudi da se ljudi toliko zale na njih.Cak sam cuo da neki odmah u startu stave Husqvarna glavu.Doduse ja vazim za odlicnog trimerasa i uopste dobro baratam sa masinama pa mozda i zbog toga dobro sluzi.
Sto se odrzavanja tice nista posebno,ali moras da imas osecaj za masinu.Mozda deluje da mrsim mu.da,ali je to jako bitno.Znaci standarsno mesavinu pravim 2,5% i uvek svezu,moze par dana stara.Gas nikad ne drzim u patos i konstantno i mislim da u nekom uputstvu pise da se gas ne drzi duze od 20 sekundi,a ovde kod mene ljudi to ne postuju.Dalje,posle rada ga nikad ne gasim odma vec ga ostavim malo da brboce na ler gas pa ponekad i dodajem mali gas.Tako 2-3 minita i onda gasim.Nikad zagrejanog ne unosi odma u podrum zbog kondezacije.U principu nista posebno,ali sve po malo.I opet da napomenem osecaj,jer moj otac recimo nema osecaj i buldozer da mu damo on bi ga za par dana upropastio,a mnogi ne uzimaju u obzir taj ljudski faktor.moze li ukratko,kako odrzavas trimere,i kako da duze sluze