vica022
Član
Ma gledajuci trimer na slici taj nije jaci od 1,25kw sigurno. Kazem opet kao i za vecinu stvari lupaju podatke i to je marketinsko lopovski trik za lepljenje musterija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja za motornu testeru pravim od stihlovog ulja i benzin 4, 5l i radi dobro, tu sam mesavinu nasuo da probam znavi ipak treba jos jaca mesavina, ovo stihl uljr mislim da je uredu? Znaci samo da picim jednu bocicu na 4l benzina i to je toUzmi bar prvi rezervoar do dva malo jacu mesavinu . Straus je istovetna masina kao u vilagera tako da te nebuni. 2,5 % posle pravi i neboj se i samo kvalitetno ulje. Mene muci glava za silk za malu Partnericu. Zet je doneo komad sto je ostao i rec je o malom trimeru od nekih 0,6-o,8kw otprilike sa pogonom na sajlu. Ovakvu glavu nikad nisam video i samo jedan izlaz za silk ima. Drugo navoj je desni umesto levi ko na ostalim trimerima i debljina navoja je 8mm. Gde bi se mogla nasi zamenska glava sa desnim navojem i m8
Mozda je to zapremina celog motora a ne samo cilindraZnam, zato sam i naglasio karakteristike. 68 kubika a samo 7 kilograma...teško da može.