Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, koje kosacice koristite?
Licno koristim Bosch ARM 31 1200w elektricnu kosacicu! I prezadovoljan sam!
Dobro dosao na forum,sacekaj malo da se jave ljudi vlasnici tih Villagera,to nije neka intezivna upotreba,reci samo povrsinu koju kosis,pozdrav
Ja imam BC 1900 XC sa 1,9 hp i kosta oko 22.000 din. Ovde su svi, koji ga imaju, zadovoljni sa njim. Ja sam posekao Boga oca sa njim i iskljucivo ga koristio u teskim radovima. Silk nisam nikada ni nakacio na njega. Nikakve probleme nisam imao. On se razlikuje od ovog 1900 S po boji tj ovaj S je zut a XC je crne boje. Takodje, XC ide sa "profesionalnim" uprtacima koji su dosta udobni, ima "profesionalne" rucice, a velika prednost mu je i ta sto ima deblji kardan od S varijante. Kupio ga je i moj kum i takodje je prezadovoljan. Takodje, dobijas uz njega debelu zvezdu tj noz, i dobijas i cirkular.pozdrav svima,uzimam trimer,odlucio sam uzeti Villager.Citao sam iskustva drugih pa vidim da nije los (ako te potrefi)..Zanima me koji od modela se pokazao kao najpouzdaniji,da li ima neki manu u odnosu na drugi (da ne gledamo snagu).Koji da uzmem
1. BC 1250 S
2. BC 1700 XC
3.BC 1900 S