Bosonoga
Član
Malo promisli Villager 1900 ima istu mašinu i deklariranu snagu od 2 KS. Da ima 3.5 KS mogao bi da kosi sa silkom 3.4 mm, zahvata 60 cm na ler gasu u gustoj travi.Jel ga imas pa to znas ili pricas napamet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo promisli Villager 1900 ima istu mašinu i deklariranu snagu od 2 KS. Da ima 3.5 KS mogao bi da kosi sa silkom 3.4 mm, zahvata 60 cm na ler gasu u gustoj travi.Jel ga imas pa to znas ili pricas napamet?
Malo promisli Villager 1900 ima istu mašinu i deklariranu snagu od 2 KS. Da ima 3.5 KS mogao bi da kosi sa silkom 3.4 mm, zahvata 60 cm na ler gasu u gustoj travi.
Verujem da je toliko sigurno. Probaj naci negde polovan verovatno ga nosie jos neki modeli.Zna li neko cenu za karburator od Štil-a FS 80,traže mi 4800 din.
Moj novi trimer STRAUS AUSTRIA 3.5ks,zadovoljan sam,masina je snazna
Moj novi trimer STRAUS AUSTRIA 3.5ks,zadovoljan sam,masina je snazna,koliko ce biti dugotrajna videcemo.Koliko sam primetio nije veliki potrosac.Cena je i vise nego prihvatljiva.
Sta savetujete za silk,okrugli ili kockasti,koja marka,debljina?
Videces za godinu koliko ce da trosi. Kad seces zbunje i trnje skidaj plasticni stitnik. Jer ako ga polomis muke da se nadje nov. Mozda je samo model mog trimera imao stitnik kakav je imao.Hvala na cestitkama i lepim zeljama.
@Tintoreti,dobio sam uz njega par crnih vezica i posle slikanja sam prikacio onaj buzir da mi ne smeta.
Evo sad sam ga vec i isprobao skoro 2 sata kosenja sa manjim prekidima dok sam sve podesio da mi odgovara.Jako tesko sam naso pravi polozaj i balans i na kraju mi smeta onaj stitnik jer je mnogo glomazan i nizak pa dosta smeta kad hocu bas nisko da kosim gde je nepristupacno.Dobio sam ideju da ga skinem,ali ipak necu.Snage ima dovoljno,mada nisam davao bas pun gas,ali bi mogao da ima malo veci broj obrtaja.Udobnost nije na nivou FS 350 sa kojim sam bas mnogo radio,ali zbog mnogo manje cene mogu da mu oprostim.Ni potrosnja nije bas tako mala kao sto sam citao na forumu,ali se nadam da ce da se smanji kad se bas razradi masina.Sve u svemu ja za sad zadovoljan,jer za te pare stvarno se dosta dobija.
Nemoj da kupujes nigde,jer neces naci kvalitetan.... Ja sam ovu moju plastiku razbusio i stavio umestom one plastice matice,metalnu(rukohvat sipke od sporeta).I radi bez problema vec god dana. Cak sam danas i sam pravio metalne ove pipke jer ih pojede onaj metalni deo od radilice...Zna li neko gde može da se nađe kvalitetan starter za trimer BC520.Ono što sam do sada mogao da nađem kao od plastelina da je pravljeno stalno se lomi.
Ili možda postoji neko rešenje da se stavi neki drugi starter umesto ovog sa slike?