Reznu glavu Husqvarna T35 imam na masini 235R vec 4 godine, moram reci da je to jedina firma kojoj verujem. Bez milosti radim oko 45 do 55 ari (zavisi koliko udjem u tudje pri radu), na strminama koje su negde kao naslon od stolice. Dnevno sam bio u stanju da stracim i preko 15 metara niti od 2,7 mm, najvise iz tog razloga presao sam na reznu glavu Trimmy S2, rucno otpustanje jeste sa zastojima, ali manje kosta i redje motam glavu. T35 sada je u rezervi, ali odlican je izbor umesto reznih glava na Villager trimerima, koje su sklone raspadanju u radu, isto vidim po komsiluku. Rezna glava T45 je dimenziono veca, i sa vecim navojem M12x1,75. Nije bas za Villager, zbog vece mase znatno je vece opterecenje na ugaoni zglob dole, brzo ce se ojede. Dvotaktol ulje Husqvarna XP je najbolje nesto sto moze da se priredi motoru (koristim na 545Rx), postoje jos LS (koristim na 235R) i HP dvotaktol. Nijedan nije pogresan, ali XP je naj-naj, i preporuka je svima. Sa bezolovnim benzinima nekadasnji dvotaktoli NE FUNKCIONISU. Stihl ulja nisu pogresna, daleko od toga, odlican su izbor. U zglobove treba trpati masti za zglobove Husqvarna, Oregon, Stihl, Dolmar.