Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
T35 znači.
Ok, daću šansu Husquarninoj reznoj glavi, pa da vidimo. Više bih voleo da sa nekim adapterom probam tu Stihl reznu glavu, ali ne mogu da pronadjem gde da uzmem taj adapter.Pitao sam u Motobike-u u Novom Sadu, oni ljudi nemaju pojma o čemu govorim.Imaju neki adapter, ali ne znaju za koji model, rekli su da je to univerzalan adapter za razne rezne glave, pitao sam da li moze Stihl 25-2 rezna glava, rekli su da ne može.
Ako već T35 ima taj problem sa 'jačim udarcem', gde da uzmem taj adapter i koji adapter, ima li preporuka za prodavnicu ili telefon na PM..bio bih zahvalan,jer sada nemam vremena da čitam šta se ovde sve pisalo u poslednje vreme,a verujem da jeste.Zvao sam Villager servis u Batajnici imam neki telefon,ali se uključuje faxmodem..011/8489022 pa ne znam da li su promenili broj,možda oni imaju taj adapter za Stihl reznu glavu.
Stihl auto-cut rezna glava 25-2 je 2700din. a ova Huquarna T35 je 1400din.Ajde, računam koliko para toliko muzike ,svestan sam da Stihl naplaćuje brand, ali mi nije žao da dam 1000din više, samo da mogu normalno da radim.
btw, naručio sam T35, pa da vidimo.
U principu svaka glava kada se zagreje i kada se zagreje silk, će da ga zalepi.
T35 znači.
U principu svaka glava kada se zagreje i kada se zagreje silk, će da ga zalepi.
Potrošio sam 10m silka na 15tak ari.Odeš u Sarajevsku i kupiš , 1300 i nešto.
Imam jednu neotpakovanu ako se ne snađeš.
Inače ja sam napravio šraf za Husq T45x kod strugara a i ti to možeš da napraviš za Stihl glavu, ako baš voliš Stihl.