Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Au sarbanac ala su te odrali 9000 za kozu. o_O
Za te pare u mojoj okolini kupis 2. :)

Petrovo mislio sam istok-pored Drine,

Sarbanac cijem da su markice obavezne konacno i u Crljenima,dosta su bili druga drzava:off_topic:

Da da ista cijena najbolje sad kod nas za ove vjerske praznike gdje se zborovi odrzavaju mislim da kad bi neko prevuko preko Drine dobro tovnu robu da bi lako zadobio musterije ali da jagnjad budu u tipu idf sirokih i teskih

Можда је и јаре добио уз њу :osmeh: . Јави Шарбанац колико ћеш помусти вечерас, можда и ниси лоше прошао. Јел си јој гледао зубе? Ја кад сам куповао пре неку годину код једне бабе, рече баба даје два литра, првојарка, ојарила троје... кад оно, мало сутра, све зубе измењала а музо сам је три пута дневно и највише што сам намако је 0,8л за цео дан( да додам да није још ни сјарена била, за то ме баба није слагала). Млатио сам се једно петнаест дана са њом и на крају вратио тој баби козу , није ми било битно ни хоће ли ми вратити пет иљадарки... А никако се нисам надао да ће таква особа да ме изради, још сам дошао са двоје мале деце и трудном женом кад сам куповао... толико о првојакама :osmeh:

Gledao u zube. Sad koliko će mleka imati videćemo za par dana dok se malo pripitomi. Neće ništa da jede samo kmeči ceo dan.

Онда мораш пазарити још једну да буде у друштву...тако сам се и ја надао, биће боље за неки дан, биће више млека...

Večeras nešto malo više od litre oko 1,2. Al tek je pred veče malo jela. Mislim da će biti uredu.

upravo odose sverceri od mene,nude mi za jadnjad tesku izmedju 35-40 kg po 220 din........sta da radim ne znam ni sam.....

jutros u VA sam dao 7 komada teskih po 235 i 240 din/kg
bolje nije moglo...davali su ljudi i po 220 doduse robu koja nije tovljena

Čuo sam se sa čovekom, šiljega nema ima ovna oko 140 kg.Ako dolazite na Srbobransku brazdu u subotu, možemo otići da pogledate.

Dolazim svakako, idem kod,sestricine ikod zeta a naravno kod dece . Valjda cu vas prepoznati:off_topic:

Zet ce biti u obezbedjenju, da sve bude po PS-u

Nazad
Vrh