Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Ako su zdrave i za drzanje nije skupo,koliko su bile teske od prilike,JA sam kupio dve ovce u petak za klanje po 120 dina - 3% kalo,jedna 70kg(stara oko 3godine) druga 45 kg(stara 1,5god),manja pobacila u januaru,a ova prva se jagnjila u oktobru.Da ne idem dalje u off spremane su pod "zaptom"

Nije malo 130 din(od prilike),to je pijacna cena cak i nesto jace,situacija je jako losa u Srbiji po pitanju ovaca ukoliko ih neko ne proglasi priplodnim,a to malo tezze ide

ali i pogledaj rasni sastav kod nas i u Srbiji prodas kod nas ovcu od 60 kg i dobra nema sta a u Srbiji su sve oko 80 kg tako da ima razlike

Petrovo,otkud sad kod vas ovce od 60kg:sta:,i po predhodnoj poruci znaci bolje je manja ovca tj. skuplja je,ili se lakse podvali kao dviska ili ne daj boze kao jagnje one od 45kg.Malo potopis u vodu da meso izbledi i na mangalo.Dobra fora

Моји јуче дадоше пет комада једном у Грабовцу код Обреновца, цена 230 по килу. Иначе у Трлићу нуде 200 а чујем да је код Стеве на Убу 180. Катастрофа или то они лупају ниске цене кад им не требају јагњад...на Убу на пијаци у петак 230 али се слабо продавало.

Prevedeno na dinare oko 320,odlicna cena,Izgleda da je doslo vreme za sverc.Kakva je situacija u istocnoj Bosni dali neko mozda ima informaciju

Danas u Velikim Crljenima jagnjad 220 - 230. Ovce do 130. Ovnovi 160 do 180 i to rogani. Šuti kao i ovce. Kupio sam jednu kozu za 9000din. Alpina jednom se jarila. Neznam ni sam koji će mi al mi se svidela.

Mirko pa to je Istocna Bosna gdje sam i ja tako reci
Svugdje je ista cijena male su nijanse ali opet mogu reci da ljudi gledaju sta je u pitanju
ovnovi su 2,25-2,5eura a ovce 1,75-2 eura po kg zive vage

Nazad
Vrh