Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Jutros rano prodao 5 kom po180 din prosek 32kg kasnije cena pala i do 160 malo robe ali malo i kupaca. Nebi ni ovi otisli po toj ceni nego se kupcu ucinilo da su mnogo manji ali su bili dobro nabijeni pa izgurali lep prosek inace su jagnjad iz druge dekade aprila.

Sadasnje cene su katastrofa,ja juce prodao 3 ovce za klanje po 100 din/kg,124kg,105 i 98 kg.Jagnjici na pijaci 200din/kg ali niko ne daje ni dinar,potraznja je nula.

Sadasnje cene su katastrofa,ja juce prodao 3 ovce za klanje po 100 din/kg,124kg,105 i 98 kg.Jagnjici na pijaci 200din/kg ali niko ne daje ni dinar,potraznja je nula.
Значи пала цена и у Обреновцу, јели Деки јер су то биле цене пре Петровдана или баш на вашарни дан? Мој отац је хтео да отера неку јагњад у суботу пре Петровдана али не оде...

Prosle god za sv Iliju u VA su bili 2-2,1 eura po kilu a psenicu sam kupovao po 13 din/kg
ove god ce jagnjad bit 1,9 verovatno a psenica oko 22 din/kg
toliko o racunici a i prosla god je bila teska...o ovoj nema sta da se kaze

Kod mene u Slavoniji je cijena 2,5-3€ a na moru 3-5€ ali razumijem i vašu situaciju na tržištu i mislim da to kod vas može da popravi samo ovca koja daje više od jednog janjeta godišnje!:ppozdrav:

e to je vec nesto...
moje daju u proseku 2 i vise godisnje ali sa ovim paritetetima i dalje zarade nema iako prodajem jagnjad u proseku tesku oko 40 kg

B.Basta: ovce~110 din/kg;jagnjad i jarad 220 din/kg;ovnove obicno kupuju nakupci koji ih kasnije teraju za RS i oni placaju120~140din/kg zavisno od kvaliteta.:ppozdrav:

danas vašar u senti (nedeja) ,imam 5 malih koza da prodajem ,neznam kako ih zovete,no nebitno...interesuje me cena ... valjda ima neko na netu ko ne spava .. hvala unapred,,,pozzzz molim pišite

Posle malo dužeg odustvovanja pozdrav mojim ovčarima!

Lepe vesti, jutros prodato 6 jagnjadi, mešanci virtembarga i domaćih mešanki (pet muških, jedno žensko), starosti 3.5 do 5.5 meseci, od 28 do 56 kg., ukupno 251 kg., prosek skoro 42 kg. Cena: 200 din./kg. Za deset dana dolazi po preostalih 5.
Slučajno natrčao na čoveka - prodaje pečenje u svojoj prodavnici-samoposluzi. Možda sam uhvatio i "zadnji voz", jer me "moj pečenjarac" zaobišao početkom jula (kupio kod drugog "jeftinu, a dobru robu" - kad ono jaganjci boginjavi i šugavi, još ni jedno nije prodao).

:ppozdrav:

Nazad
Vrh