dejan26
Banned
Ne znam i ja sam se iznenadio,solidna ponuda a i kupovalo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da ce da se prvo spominje politika...milosica je napisao(la):zasto svugde gurate politiku ovde nevalja za poljoprivredu vec 20 god a vama sada ovi nevaljaju ni ja nisam za njih ali dok se beograd pita mi u vojvodini mozemo samo da pasemo travu a kad vojvodina pita za svoje pare oni odma kazu da smo separatisti i da hocemo da se ocepimo. E za to mi trreba da ustanemo da hranimo nasu decu prvo pa tek onda,,BEOGRADSKU,,
Karalic je napisao(la):Skoro bese reportaza na TV-u o nekoj farmi u Rumuniji... Covek Austrijanac, kupio 1200 H , ovaca 20.000 kom. Ma ludilo! I to kupio sve zemlju uz Dunav. Kaze, jedini su mu problem vukovi..Zasticeni od drzave, nema odstrela a Dunav granica...Grdnu mu stetu napravise! Ali , zato.. Dobio je subvencije za povracaj novca od Austrijanske Vlade..Sva roba je unapred prodata ne trzistu E.U.
Gde su oni, a gde mi?