Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koje težine?? To je bitno navesti.miladinovic je napisao(la):Valjevo jutros,jagnjad 210 do 215 din/kg
200-500 euraSrdjan Teodorovic je napisao(la):zna li neko cenu ovnova kako se krece,rasa ile de franse!!!!!
Srdjan Teodorovic je napisao(la):moji jaganci sad imaju ...........................................interesuje me samo ile de frans.........
Maestro je napisao(la):Srdjan Teodorovic je napisao(la):moji jaganci sad imaju ...........................................interesuje me samo ile de frans.........
Ne razumem u čemu je problem da se predstavite, a odmah po registraciji i nekoliko prvih post-ova, pre izvesnog vremena, dobili ste ovakvu poruku:
"Srdjane,
Dobrodošao na naš Forum, ali pored veoma "brzog starta" i značajnog broja post-ova za kratko vreme (pitanja pre svega), red je bio da se prvo predstaviš, jer o tebi ništa ne znamo osim naravno imena i prezimena (za šta predpostavljam da je tačno).
Predstavljanje je u Caffe-u: http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/
Maestro Moderator Foruma"
Molim najljubaznije da se prestavite !!!
![]()
moravacgiga je napisao(la):Kod mene u Paracinu u subotu , 2e/kg jarici do 35kg