Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

kakav lik :zli: bice ubrisan momentalno cim se neko od kolega sa ovlascenjem za ovde pojavi. a ja bih mu jos po nesto reko :zli:
@tibore,@miladinovic zbog citiranja oglasa sa brojem telefona bilo bi dobro da uizmenite vase postove

Cena koju je ponudio DRAGISAT je prava sramota,kod nas ovih dana za jagnje do 35kg se placalo 200din! Ja sam prodao 10 kom. prosek 40,5kg 175din.

:bravo: I ja se pridružujem brbljivici u vezi tih knjigica - mene interesuje kozarsvo ako nije problem ili ako nisam zakasnila. Pozdrav

Na pijacu u Toponici kod Knica u gruzanskom kraju jagnjad do 30 kila bila od 180 do 200 , preko 30 170 , ovce 100 prasad od 160 do 180 ,svinja i teladi nije ni bilo u ponudi

На Велики петак отишле две овчице ИДФ 56 и 57 килограма по 160 динара ::novac::

Red je red. Slažem se i poštujem. Član sam od 18.01.2010 g. i to predstavljanje sam obavila nešto posle registracije. Bila sam u caffe-u ali ako treba evo idem odmah sad pa ću to ponovo da odradim.

U cetvrtak 4 kom. u subotu jos 2kom. od 27 do 36kg sve po 200din.
Prodajem musku jagnjad kako koje stigne, a zenska i ako ostanu nema veze.

urban je napisao(la):
u Šapcu u petak ista stvar samo je ponuda bila velika
U valjevu puno kupaca a malo jagnjadi je bilo neocekivano(al opet nisu hteli placati vise iako su cenili ljudi i po 240),ni za lek nije bilo jagnjeta tezeg od 45 kg,trazio je prijatelj i nije nasao.

Zna li neko kako se krecu cene?
Post je spojen: [time]1271262098[/time]

Mijat80 je napisao(la):
Zna li neko kako se krecu cene?
Post je spojen: [time]1271229698[/time]

Ma bezveze pokusavaju da izvacare na brzinu, prvo mi je nudio 160 pa onda 170 nema ni kod nas velike ponude pa se zato razleteli po selima....

Nakupci se razleteli po selima oko Valjeva ,kukaju i mole za jagnjad al vise od 210 po kilu ne daju
Ide li negde skuplje od toga dobra roba do 40 kg?

Nazad
Vrh