Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U valjevu puno kupaca a malo jagnjadi je bilo neocekivano(al opet nisu hteli placati vise iako su cenili ljudi i po 240),ni za lek nije bilo jagnjeta tezeg od 45 kg,trazio je prijatelj i nije nasao.urban je napisao(la):u Šapcu u petak ista stvar samo je ponuda bila velika
Dobro je sto ih nisi prodao,kod nas je cena od 200 do 220 din.,a koliko sam ja upucen ponuda nije nesto velika!Mijat80 je napisao(la):Zna li neko kako se krecu cene?
Post je spojen: [time]1271229698[/time]_________________________________________________
Sada je bio jedan prekupac i nudio mi cenu 170 din. za jagance preko 30kg.Nisam hteo da ih prodajem po toj ceni. Kakve su cene vasem kraju?
to je neka realna cena, ispod 200 ne dajemSika je napisao(la):nzm kolika je cena jagnjadi za klanje...ja sam juce prodao jednog muskog za priplod 250 dinara kg a imao 43 kila...