Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Ju pa ko to bre placa, to je sramota dule.....ja ih ni u dvoriste ne bi pustio... :nono:
promesima dobru cenu ali mu momentalno netreba ok 200din, srdjan placa 160 do 180din..luda kuca...:)
Post je spojen: [time]1268301428[/time]

Prije 5 godina mi je dosao 1 nakupac ono kaubojski i sam u stalu uskoci medju janjce poce ganjati vatati-pipati.Ja zagalami ej ej ej sta radis on se oglusi ja ponovi kad on jer ti prodajes ili ne.Ja kazem prodajem ali tko ti je rekao da uskaces u obor i vatas,kad on posto janjci tek onda ja kazem 25kn kad on veli jesi ti normalan ja nato njemu ajmo van otalen i iz stale magla da te moje oci nevide.Kad on ponovo jel prodajes ja njemu da ali nepoklanjam janjce.Sijede on u kombi svoj ja ga pitam jel za prodaju kaze jest pitam koliko kaze 300eura ja kazem davam 1000 kaze on pa nepoklanjam ga ja kazem ista je stvar sa janjcima.Otad je par puta dolazio i pita jel ima janjaca ja kazem za tebe nema ni za dzabe.Eto vam drskosti trgovaca i raznih nakupaca.
Post je spojen: [time]1268308097[/time]

Pedja N.Becej je napisao(la):
Ju pa ko to bre placa, to je sramota dule.....ja ih ni u dvoriste ne bi pustio... :nono:
promesima dobru cenu ali mu momentalno netreba ok 200din, srdjan placa 160 do 180din..luda kuca...:)
Post je spojen: [time]1268272628[/time]

Po 200din bili danas od 25 do 35 kg ne gledaju kakvo je
nisu ih dali matori,verovatno su se zeznuli al videt cemo

ode u mom kraju mrtvo niko ni da upita za janje, a mogo bi da izaberem jedno 8-7 kom za prodaju
35mfqyc.jpg

2ll0qxv.jpg

ovo je slikano danas

valjevo,beogradski kasapi
mislite da je to dobra cena?
sutra je pijac pa cu videt kako ide,necu ih terati zima smara me to
jagnjad su odlicna inace ko valjci,jbg kad za priplod tesko ide,nudim ih bukvalno po pijacnoj ceni samo da ne idu na klanje steta je,a ja meni ostavljam samo par komada

dulegagic je napisao(la):
Pedja N.Becej je napisao(la):
Post je spojen: [time]1268243828[/time]
Ipak je mozda najbolje kupiti jos jedan zamrzivac :haha:

koliko sam razumeo ovo je tema za cenu mesa ili mozda pecenja :bravo: a za cene zive vage imate drugu staru temu ovako se preklapa

ja koliko sam pročitao da se pise o živoj meri stoke,ako gresim izvinite,obraćaću se u drugoj temi poz...

Kakve su cene u Vasem kraju? Kod nas je juce bio prekupac i placao je 180din. tezine do 30kg preko toga nece ni da cuje.Mnogo ima jaganjca tako da ce cena jos da padati sigurno ::lose::

prvo postavio si oglas dje mu nije mesto drugo postavio si sramnu cenu,ako te neko i bude zvao nece te zvati da ti pozeli laku noc vec... :zli:

Nazad
Vrh