Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
srbobran 15,ali slabo preuzimaju.neki su ipak morali da krune i po toj ceni,jer se kvario kukuruz u čardaku.

Ne znam ko vam diktira i odredjuje cene ali kod nas je 17 dinara vec neki dan...Ali problem je sto niko ne kruni u dzakove vec im se vise isplati da odu i iskipuju na silos po 17 dinara...Dizite cenu na 17,50 a ako ima negde jeftinije slobodno ih posalji u Crepaju!Pozdrav

U vecini slucajeva kod vas je za 50 para jaca cena neki put i za ceo dinar , mi otkupljivaca kao i da nemamo jer neotkupljuju kukuruz iz ambara tj jedan otkupljuije al 16 din, zato moramo da guramo u kamione .

pozdrav svima,nov sam na forumu,mada ga pratim duze vreme,kod na je cena od 15 do 15.5 din i to bez para(cekas pa sta ti bog da),a na dzak dva 20 din/kg.

pozdrav svima,nov sam na forumu,mada ga pratim duze vreme,kod na je cena od 15 do 15.5 din i to bez para(cekas pa sta ti bog da),a na dzak dva 20 din/kg.
Na djak dva kazes 20 din/kg, kod mene je celo vreme 20din/kg,ni jenu jedinu vrecu nisam ove godine prodao ispod 20 din/kg tako da sledecu turu naj verovatnije ide 1200 din vreca 50kg i obavezna prijava inspekciji ovih svercera sto preprodaju kukuruz iz vojvodine.Nebih nikada dirnuo u osobu iz vojvodine da mi pred kucom prodaje ali ovu bagru sto kukuruz vidi preko leta samo sa puta na korak u inspekciju ili legalno u apotekama.

Danas pogodio kukuruz po 18 dinara sa pdv-om.prošlogodišnji rod i onaj iz 2012.Od prošlogodišnjeg mi je ostalo 630 evra po jutru.a onaj iz 2012 mi je doneo zaradu od oko 230 evra po jutru.Ja sam još u oktobru odredio cenu od 18 dinara sa kojom bi bio zadovoljan,tako da ću pare dobiti pre nego što sam se nadao

Napred jedan, nazad dva.
Tempo kretanja cene kukuruza do bola!
Doduse, evo sad nasa "berza" prati svetsku, sto je pohvalno.
Presentation%2011.%20mart.jpg

Na dnevniku ATV javiše daće u Bosni poskupiti kukuruz a i stoka. Razlog je kriza u Ukrajini. Kažu daće zbog krize biti znatno smanjen uvoz iz Ukrajine a to će podići cijenu.
Živi bili pa vidjeli!

Nazad
Vrh