lucky.serbia
Član
Nisam narocito pratio forum ranije ali i ja sam mogao da primetim lekin optimizam.A i ako pogresis,niko ti nece zameriti,jer si bio za dobrobit vecine.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam narocito pratio forum ranije ali i ja sam mogao da primetim lekin optimizam.A i ako pogresis,niko ti nece zameriti,jer si bio za dobrobit vecine.![]()
možda te je malo lane prevario
Ne znam ko vam diktira i odredjuje cene ali kod nas je 17 dinara vec neki dan...Ali problem je sto niko ne kruni u dzakove vec im se vise isplati da odu i iskipuju na silos po 17 dinara...Dizite cenu na 17,50 a ako ima negde jeftinije slobodno ih posalji u Crepaju!Pozdrav
I onda prodajes rod 2012.A kad ces rod 2013?sad ce 25 samo sto nije krenulo je![]()
Na djak dva kazes 20 din/kg, kod mene je celo vreme 20din/kg,ni jenu jedinu vrecu nisam ove godine prodao ispod 20 din/kg tako da sledecu turu naj verovatnije ide 1200 din vreca 50kg i obavezna prijava inspekciji ovih svercera sto preprodaju kukuruz iz vojvodine.Nebih nikada dirnuo u osobu iz vojvodine da mi pred kucom prodaje ali ovu bagru sto kukuruz vidi preko leta samo sa puta na korak u inspekciju ili legalno u apotekama.pozdrav svima,nov sam na forumu,mada ga pratim duze vreme,kod na je cena od 15 do 15.5 din i to bez para(cekas pa sta ti bog da),a na dzak dva 20 din/kg.
Bavaniste 16,50 na kamion od danas![]()
Joj leko ako se i ove godine desi procicu ko zika i milan u toj epizodi!!nekad se i to desi